Inspekcija rada

3 5
5 recenzija
Bulevar umetnosti 10 
11070 Beograd (Novi Beograd) 
T: 011/201‑7485

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:30-16:30
Utorak Tu
08:30-16:30
Sreda We
08:30-16:30
Četvrtak Th
08:30-16:30
Petak Fr
08:30-16:30
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

Kategorije

Recenzije (5)

Inspekcija rada
1
5
Gavrilo Princip
Rekao bih poštovani, ali ne mogu da poštujem nekog ko već sedam godina dozvoljava da mi radnici firme Habsburg Terracotta radimo kao robovi i radnim i neradnim danima i po 10,12 a poneko i više sati, a da ne primeti i ne reaguje na ovaj radni logor u Makišu u 21 veku u kome su uslovi rada,zaštite na radu,zaštite životne sredine, prava zaposlenih, maloletnih radnika na crno... ravna onima iz 16 veka. Da ne govorim o samovolji stranog investitora koji pre isteka ugovora o radu izbacuje radnike bez otkaza ili otkazanog roka i krši sva prava zaposlenih kao da je vladar u Srbiji jer u vladi ima kumovske i taj junske veze.Da skratim, naime danas kad sam došao na posao,jedan od sefova mi je saopstio da sam dobio otkaz i da više ne dolazim na posao, tek tako bez pismenog obavestenja i nakon sedam godina rada na ugovor na odredjeno vreme, ne znam gde je to moguće ali ovde eto jeste i bez objašnjenja zašto sam dobio otkaz.Da li je moguće da poslodavac ima pravo da zaposlenom naplati nedolazak na posao bez obzira da li je opravdan ili ne u visini od 1500 DIN po danu na ime naknade za doprinose koje oni plaćaju za nas i dali je moguće da ugovor o radu neko dobije 15ak dana pre isteka istog a da ni ne zna nakoliko je prijavljen i još mnogo mnogo toga ali znam da ovo ne shvatate ozbiljno tako da neću ni da se trudim. Ove recenzije čitamo samo mi obespravljeni i služe nam da se malo tesimo sto tamo neko drugi ima veći problem npr od mene,ovo nam dođje kao neka vrsta terapije pa zato neću da dužim vise
Inspekcija rada
5
5
Ja Epp
Radiim u Delhize radimo 7h 1dan slobodan a vode nas da radimo 8h dva dana slobodna .ne placaju subotu i nedelju a skoro svake radimo.
Inspekcija rada
4
5
Stefan Stajic
Radio sam u kompaniji Me Te Europe od pocetka godine do 07.09.2018.Isplacena su mi samo 3 dana godisnjeg odmora za ukupan period.Imam resenje o raskidu radnog odnosa i obracun zarada gde se vidi da mi godisnji odmor nije isplacen.Imam li pravo ne potrazivanje ili to zastareva posle dva meseca.
Mogu li da prijavim poslodavca ispekciji rada,posto mi je pravnik u kompaniji rekao da je to zastarelo.

Stajic Stefan
061 6100321
26.06.1997god
Inspekcija rada
5
5
Ivan Stojkov
Postovani iz Inspekcije rada. Dobar dan, imam jedan veliki problem ja sam radio skoro godinu dana u Vrčinu u 'Movie kitchen catering' radili smo po 12h dnevno a trebalo je po 8h, mesec dana nisam bio slobodan i potrazio sam slobodan dan, da li su mi ali su mi posle toga dali momentalni otkaz i ostali mi duzni platu za ceo mesec..
Ime: Ivan stojkov
Grad: Vrsac 26300
Jmbg: 1110998870104
Reg.br. 008340434
Godina: 19.
Nadam se da me razumete, ne znam sta drugo da radim, bolje vama da javim, hvala na razumevanju..
Inspekcija rada
2
5
Marija Ljumovic Milosavljevic
Postovani iz Inspekcije rada. Moja unuka je pocela da radi u AMANU 26-12- 2017 god u ulici Bulevar Kralja Aleksndra 229 kao kasir. Juce je radila drugu smenu .Musteriji je nesto zatrebalo da bi ona potrcala u magacin da uzme i pala je niz stepenice tako da je povredila ruku . Bila je na Ortopetskoj klinici na Banjici stavili su joj longetu na ruku . Njen Poslovodja je bila upucena u sve i pustila je da ide na Ortopetsku kliniku. Medjutim menadzer koja je glavna u tom sektoru je jutros zvala i rekla da je dobila otkaz jer nije sacekala kraj radnog vremena i da nije vise potrebna u toj radnji . Pri tom nije bila ni prijavljena jer nikada nije potpisala nikakvo resenje . Smatra da su poceli praznici i da ce to uraditi posle praznika .Medjutim do jucerasnjeg dana nije nista bilo . Njoj je to drugi put da radi u Amanu tako po desetak dana pa je otpuste . Ona zivi sa samohranom majkom a ima njih troje dece ,alimentaciju je dobila za 4 god samo 3 puta(meseca). Koja su njena prava . Ona se zove Aleksandra Vucicevic. Hvala ako odgovorite ili preduzme te nesto .

Želite li da dodate Vašu recenziju?

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite

Slični objekti

© 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost