Inpharm Co. - zastupanje, uvoz, konsignacija i veleprodajna distibucija lekova

Batajnički drum 23 
11080 Beograd (Zemun) 
T: 011/3073‑900
F: 011/3073‑973

Inpharm Co. je kompanija posvećena konstantnom razvoju i unapređenju svog portfolia, brizi o svojim zaposlenima na način koji omogućava bezbedan i zdrav rad, upravljanju kvalitetom, kao i zaštiti životne sredine.

Ono po čemu se izdvajamo jeste razvijanje novih proizvoda i istraživanje tržišta.

Sve veći kvalitet usluga koje pružamo svojim klijentima, ali i pažljiv izbor partnera u zastupništvu i prometu medicinskih sredstava obećavaju dalji rast prometa koji kompanija Inpharm Co. ostvaruje. Ovome doprinosi i prisutnost farmaceutskih proizvoda na listi lekova koji se mogu izdavati na recept, ulaganje u promociju, investicije u nove zgrade i poslovnu infrastrukturu, a pre svega, ozbiljan pristup kupcima, medicinskim stručnjacima i pacijentima.

Naša vizija je da Inpharm Co. učinimo prepoznatljivim na tržištu zahvaljujući specifičnom programu kvalitetnih lekova i ostalih proizvoda, kao i pravovremenoj i visoko organizovanoj distribuciji. Reputacija koju gradimo izdvaja nas po stručnosti, brzini, sposobnosti i kvalitetu, kao kompaniju koja u svakom trenutku može odgovoriti zahtevima tržišta.

Moto preduzeća Inpharm Co. je: Satisfakcija naših partnera, kupaca i zaposlenih je osnovni cilj našeg poslovanja.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost