Inlingua Galindo

Bulevar Zorana Đinđića 48/A 
11070 Beograd (Novi Beograd) 
T: 011/311‑4568

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:30-21:00
Utorak Tu
08:30-21:00
Sreda We
08:30-21:00
Četvrtak Th
08:30-21:00
Petak Fr
08:30-21:00
Subota Sa
08:30-16:00
Nedelja Su
ne radi

Kartice

Visa, Master Card, Maestro, Dina

Vaš uspeh je naš cilj!

inlingua® je vodeći svetski institut za jezičku obuku sa preko 345 jezičkih centara širom sveta. Sa svojim pedagoškim centrom smeštenim u Bernu, u Švajcarskoj, inlingua pruža jezičku obuku najvišeg kvaliteta. Postoji još od 1968. godine i prisutna je u preko 44 zemalja.

Centar inlingua Galindo u Beogradu radi od 1990. godine i fokusiran je na stalno usavršavanje i osavremenjivanje najefikasnijeg metoda nastave stranih jezika za sve uzraste, što je mnogo više od pukog organizovanja nastave i držanja časova.

Cilj nam je da pomognemo pojedincima, kompanijama, institucijama i organizacijama u oblasti podučavanja stranih jezika, pružanjem najbolje usluge, sa maksimalnom pažnjom usmerenom na kvalitet, uštedu vremena i ekonomičnost.

METOD

Savremeni inlingua nastavni metod je spoj dugogodišnjeg praktičnog iskustva u oblasti podučavanja stranih jezika i najnovijih teorija učenja.

Već od prve lekcije komunikacija se odvija isključivo na ciljnom jeziku. inlingua metod Vas ohrabruje da razmišljate na jeziku koji učite, oslobađajući Vas potrebe da prevodite sa maternjeg jezika.

Pouzdajte se u proverenu i izuzetno uspešnu inlingua metodu jezičke obuke pošto ćete strani jezik naučiti brzo i uspešno, a učenje će Vam predstavljati zadovoljstvo kroz razgovor i aktivno učešće u svakodnevnim situacijama! Sveobuhvatna vežba i individualni pristup svakom pojedincu!

Konačno pravi nastavni metod! Efikasniji metod ne postoji!

Centralizovana kontrola kvaliteta: Naši supervizori prate rad profesora, koordiniraju programe i pružaju potrebnu pomoć. Nastavni materijali i programi inlingua international kreira svoj sopstveni materijal, posebno osmišljen da dopunji inlingua metod na času. Ova kombinacija posebnih tehnika i posebnih inlingua materijala daje nam puno pravo da govorimo o izuzetno efikasnom inlingua metodu učenja jezika.

Centrala inlingua škole se nalazi u Bernu, Švajcarskoj, i ima za zadatak da koordinira rad svih škola, kontroliše kvalitet i radi na stalnom usavršavanju nastavnih sredstava i metodologije.

U našoj centrali u Bernu tim eksperata kontinuirano radi na osavremenjivanju i unapređivanju nastavnih materijala i same inlingua metode.

inlingua didaktički materijali prezentuju gramatiku i reči ciljnog jezika na prirodan način koristeći interesantne i relevantne primere, umesto komplikovanih teorijskih objašnjenja koja su u praksi od male pomoći. Fokusirajući se na realne jezičke situacije i razvitak praktičnih jezičkih veština, inlingua materijali dramatično povećavaju brzinu napretka fluentnosti u ciljnom jeziku.

inlingua-Galindo Beograd

Bulevar Zorana Đinđića 48/A
11070 Novi Beograd

Posetite nas na jednoj od naših lokacija:

  • Sava Centar
  • Voždovac
  • Zvezdara
  • Banovo Brdo
  • Blok 63

Tel: 011/311-4568
E-mail: beograd@inlingua.com
www.inlingua-beograd.com
www.galindo.co.rs

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2022 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost