Industrija električnih grejača

Kružni put 40 
11309 Beograd (Leštane) 
T: 011/803‑6260
M: 069/803‑6260

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-16:00
Utorak Tu
08:00-16:00
Sreda We
08:00-16:00
Četvrtak Th
08:00-16:00
Petak Fr
08:00-16:00
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

Pogodnosti

Parking obezbeđen, Gotovinsko plaćanje i plaćanje karticama

IEG je osnovan 1987. godine u Beogradu. Prostire se na 3500m², sa preko 70 zaposlenih i godišnjom proizvodnjom od preko 1 000 000 grejača.

Od samog osnivanja, cilj firme je bio dobijanje, a kasnije i održavanje najvišeg kvaliteta proizvoda. Iz tog razloga velika pažnja je posvećena nabavci što kvalitetnijih mašina i opreme za proizvodnju električnih grejača eminentnih svetskih proizvođača poput (KANTHAL, GRANLUND, OLMA,…). Kvalitetne i visoko produktivne mašine i oprema uz visok kvalitet repro materijala daju željene rezultate pa je zbog toga IEG lider u proizvodnji električnih grejača na području Balkana, pa se naši grejači pored domećeg tržišta, mogu naći na tržištima poput Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Nemačke i Mađaske.

Sistem kontrole kvaliteta je uveden još 2004. godine i stalno se unapređuje i poboljšava. Sertifikacija CE znaka je urađena u labaratorijama EU zbog izvozne politike firme, tako da ni domaća oznaka za ovaj standard AAA, nije bila nikakav problem. U skladu sa ovim, IEG poseduje opremu i stručno je osposobljen da kontroliše hemijski sastav materijala na bazi gvožđa (Fe) - ulazna kontrola INOX cevi za grejače. I kod izlazne kontrole mnogo pažnje je poklonjeno nabavci i korišćenju najkvalitetnijih mernih uređaja i opreme poput KANTHAL, SPS, BENNING, FLIR , KEYENCE, PICO,…

IEG u svom sastavu ima labaratoriju gde je moguće proveravati stvari poput maksimalne temperature na površini grejača, raspodela opterećenja duž cevi, temperature hladne zone, pored toga, takođe u mogućnosti smo da ispitujemo uređaje pri radu kao što su bojleri, kupatilski sušači, TA peći, roštilji, tosteri i drugi aparati.

Najrasprostranjeniji su grejači za vodu koji se koriste za ugradnju u bojlere različitih namena, kotlove, radijatore, kupatilske sušače, veš mašine, sudo mašine... U ovoj kategoriji postoji nekoliko desetina, da ne kažemo stotina, različitih modela grejača. U okviru ove grupe imamo i specifičanu uređaj koji može biti i osnovni ili pomoćni grejač u radijatoru u okviru sistema centralnog grejanja. To je MIG - radijatorski grejač sa elektronskom regulacijom temperature. O karakteristikama i kvalitetu ovih grejača možete više saznati na www.grejacizaradijatore.com.

Sledeća grupa grejača je za vazduh, a među njima su šporetski grejači, kaloriferski grejači, grejači TA peći, kupatilske grejalice, tosterski grejači i još mnogo njih koje možete videti na www.grejaci.com.

Pored predhodno navedenih grejača tu je velika grupa grejača namenjenih industriji. Oblasti industrijskih grejača je velika, i tu spadaju svi uređaji koji za svoj rad zahtevaju bilo kakvo zagrevanje. U slučaju da niste našli na našem sajtu tip ili model grejača koji Vam je potreban, to ne znači da ne možemo da napravimo. U tom slučaju nam se obratite putem mejla ili direktnim pozivom, a mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da damo najbolje moguće rešenje na vaš upit.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost