IDEA

  • (1 recenzija)
  • 15. maja 141, 22400 Ruma
  • 0800/101-202
  • Sve lokacije na mapi (299)
  • Uredio PlanPlus

Radno vreme

  • Ponedeljak 07:00-22:00
  • Utorak 07:00-22:00
  • Sreda 07:00-22:00
  • Četvrtak 07:00-22:00
  • Petak 07:00-22:00
  • Subota 07:00-22:00
  • Nedelja 07:00-22:00
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Potvrdi informacije
Opis

IDEA, kao inovativan i moderan brend kroz mali i super format, namenjen je svakodnevnim kupovinama.

S VAMA KROZ ŽIVOT

IDEA je, kao inovativan i moderan brend, namenjen svakodnevnim kupovinama. Od trenutka kada 2005. godine otvorila svoju prvu prodavnicu u Beogradu, IDEA je odlučno krenula da gradi maloprodajnu mrežu, osvaja tržište i razvija dobre odnose sa kupcima. Kao moderan i inovativan brend, IDEA svakog dana, pažljivo odabranim asortimanom i kvalitetnom uslugom, omogućava da veliki broj zadovoljnih kupaca uživa u ugodnoj i brzoj kupovini i tako svoju porodicu obraduje kvalitetnim i svežim proizvodima koji su tog jutra pristigli u radnju.

Prikaži još
Kategorije

Recenzije

Emilija Pušić
Emilija Pušić

S obzirom na to da sam kao potrošač izuzetno ponižena u vašem Idea supermarketu u ulici 15. maja 141 u Rumi i iako sam se žalila šefu smene, koristim priliku da Vam ispričam svoje iskustvo u nadi da će ovaj mejl doći do uprave kojoj je stalo da kupovina u vašim supermarketima bude prijatna, ali i od strane vaših prodavaca profesionalna. Naime, nedelja popodne 11. februar, vreme oko 16.30 časova, dolazim u supermarket Idea u ulici 15. maja 141 u Rumi, da kupim potrebne namirnice neophodne za put, na koji treba da krenem. Odlazim na delikates i ljubazno zamolim stariju gospođu koja tu radi da mi naseče 150gr čajne kobasice, koja to ona uradi pita da li treba još nešto. Ja je ljubazno pitam da li je moguće iseći trapist sir na kriške ili se on prodaje na komad, ona pita koliko treba ja odgovaram 150gr. Ona uzima novu rudu sira uz komentar, obično ne sečem toliko malo. Pošto nisam ljubitelj takvih komenara, odgovaram da mi ne treba više, na šta ona opet odgovara, 'pa šta ćeš, kad si sama, ni ne treba ti više!' Moja reakcija je bila da se zahvalim, okrenem i odem i vidno uznemirena pozovem šefa smene, koja je rekla da napišem mejl i da dođem ujutru da se žalim poslovođi, a ona će, eto da je opomene. 1. Ja sam samo kupac, koji je došao da obavi svoju kupovinu u vašoj prodavnici, očekujući da će vaši radnici da me ljubazno usluže, bez ikakvih komentara. Ukoliko ne mogu da me usluže onda je potrebno da to jednostavno objasne. 2. Sramotno je i veoma neprofesionalno da vaši zaposleni na bilo kakav način uznemiravaju kupce, ovako kako sam ja trenutno uznemirena, ali i šokirana, jer je nedelja popodne, treba da putujem, a ne da se iznenađujem da me osoba koju ne poznajem vređa i ponižava. 3. Iako šef smene u Rumi u Idea supermarketu u ulici 15. maja 141 najverovatnije  neće preduzeti ništa, da se ovakve situacije spreče i vaši prodavci ponašaju profesionalnije. Ovde ne želim da ističem svoje zvanje i profesionalnost jer sam u vašoj prodavnici bila običan kupac, ali zbog ovoga se zovu inspekcije, pa i pokreću tužbe, tako da je bolje da se vaši zaposleni ponašaju, umesto da zbog svoje nekulture i neprofesionalnog ponašanja ispaštaju i oni, ali i vi kao firma. 

  • 11-02-2024
Napiši recenziju

Ocena:

Galerija
Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!