IDEA Organic

Patrijarha Varnave 24 
11118 Beograd (Vračar) 
M: 066/817‑0003

Radno vreme

Ponedeljak Mo
07:00-22:00
Utorak Tu
07:00-22:00
Sreda We
07:00-22:00
Četvrtak Th
07:00-22:00
Petak Fr
07:00-22:00
Subota Sa
07:00-22:00
Nedelja Su
10:00-18:00

Kategorije

IDEA, kao inovativan i moderan brend kroz mali i super format, namenjen je svakodnevnim kupovinama.

S VAMA KROZ ŽIVOT

IDEA je, kao inovativan i moderan brend, namenjen svakodnevnim kupovinama. Od trenutka kada 2005. godine otvorila svoju prvu prodavnicu u Beogradu, IDEA je odlučno krenula da gradi maloprodajnu mrežu, osvaja tržište i razvija dobre odnose sa kupcima. Kao moderan i inovativan brend, IDEA svakog dana, pažljivo odabranim asortimanom i kvalitetnom uslugom, omogućava da veliki broj zadovoljnih kupaca uživa u ugodnoj i brzoj kupovini i tako svoju porodicu obraduje kvalitetnim i svežim proizvodima koji su tog jutra pristigli u radnju.

IDEA ORGANIC

Potrošači u Srbiji vole organsku i zdravu hranu. Upravo iz tog razloga jedan od najnovijih projekata kompanije Mercator-S predstavlja otvaranje tri IDEA Organic prodavnice u Beogradu. Najširi asortiman organske i zdrave hrane, pomoć nutricionista prilikom kupovine, Fresh Square sveži proizvodi za poneti i povoljne cene namirnica na meru, su ono po čemu se IDEA Organic prodavnice razlikuju od ostalih.

IDEA DORĆOL

Na kultnoj dorćolskoj raskrsnici, na uglu ulica Kralja Petra i Cara Dušana, maloprodaja je postala umetnost. Dok ceo svet dobija trgovinske lance identičnih radnji, ovaj kraj je dobio samo svoju. IDEA Dorćol predstavlja novo umetničko delo i dokaz da maloprodaja može da bude interesantnija, modernija, inovativnija, i na kraju - drugačija. Ukrašena je simbolima ovog beogradskog kraja, a sve vizuale dizajnirao je najpoznatiji srpski dizajner Slavimir Stojanović Futro. Ako je IDEA London svetska, a IDEA Dorćol naša, onda je IDEA Beograđanka pesma ovog grada. U Beogradu postoji mnogo radnji, ali nijedna nije kao ona. Upravo zato je otvaranje ove radnje pratila posebna TV kampanja koju je IDEA posvetila Jeleni, Uni, Danki… svim damama Beograda.

DUH BRITANIJE U SRCU SRPSKE PRESTONICE

IDEA London prodavnica, koja se nalazi na specifičnoj lokaciji dobro poznatoj svim Beograđanima, u svakom smislu je drugačija od drugih prodajnih objekata u gradu. Neobičan asortiman najboljih engleskih proizvoda, unikatno oslikan enterijer, zaposleni čije uniforme je kreirao poznati srpski dizajner, kao i telefonska govornica iz Londona iz koje kupci mogu da obave besplatan poziv, samo su neki zanimljivi detalji prilikom kupoviine u ovoj prodavnici.

IDEA ONLINE PRODAVNICA

Današnji ubrzani tempo života često ne ostavlja previše vremena za odlazak u kupovinu, odnosno, nabavku svega što je potrebno svakom domaćinstvu, od prehrambenih artikala do svih ostalih kućnih potrepština. Zato je naša kompanija ponudila uslugu IDEA online prodavanice na adresi idea.rs/online, kao odlično rešenje!

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2022 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost