Housematik - segmentna, garažna i industrijska vrata

Stevana Stevanovića 4 
11262 Beograd (Velika Moštanica) 
T: 011/8076‑136
M: 062/8890‑150

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-16:00
Utorak Tu
08:00-16:00
Sreda We
08:00-16:00
Četvrtak Th
08:00-16:00
Petak Fr
08:00-16:00
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

Kompanija Housematik bavi se prodajom, ugradnjom i održavanjem automatskih sistema ulaza u industrijskim i stambenim objektima. Posedujemo dugogodišnje iskustvo u radu sa svim vrstama industrijskih vrata, pretovarne opreme i garažnih vrata. Prodajemo i održavamo opremu poznatih svetskih proizvođača kao što su ITW Industrietore, Inkema, Butzbach, Sommer, GfA ELEKTROMATEN, Tousek, Gunther Tore, Besam i Effertz Tore.

Ukoliko su Vam potrebna segmentna vrata, rolo vrata, pretovarne rampe, pretovarni mostovi, brza vrata, izolacione zavese, senzorska vrata, protivpožarna vrata i zavese, protivdimne zavese, klizna vrata, parking rampe, čuvari parkinga ili motori za sve vrste kapija, kontaktirajte nas. Možemo Vam pomoći prilikom gradnje i rekonstrukcije stambenog, poslovnog ili magacinskog objekta, pravim tehničkim rešenjima i odgovarajućom opremom.

Housematik kompanija poseduje sve neophodne alate, a nosilac smo licence i sertifikata za kvalitetno obavljanje posla. Naš stručan kadar konstantno usavršava postojeća znanja i veštine, kako bi na najbolji mogući način odgovorio na izazove koji se pred njega postave. Naš asortiman širi se svakog dana, jer se trudimo da zaokružimo proces nabavke, ugradnje i održavanja. Trenutno se u našem asortimanu nalaze:

  • Segmentna vrata
  • Brza vrata
  • Rolo vrata
  • Pretovarna tehnika i oprema
  • Trakaste zavese
  • Kapije i motori za kapije.

U slučaju bilo kakvog urgentnog problema ili potrebe, možete kontaktirati našu hitnu službu, koja je tu za naše klijente 24/7, na broj telefona 062/8890-150 ili putem email adrese hitno@housematik.rs

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2022 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost