Hotel Vrujci

Hotel Vrujci bb 
14243 Popadić 
T: 014/3426‑118, 3426‑271
M: 065/2285‑730

Radno vreme

Ponedeljak Mo
00:00-24:00
Utorak Tu
00:00-24:00
Sreda We
00:00-24:00
Četvrtak Th
00:00-24:00
Petak Fr
00:00-24:00
Subota Sa
00:00-24:00
Nedelja Su
00:00-24:00

Kategorije

Hotel Vrujci se nalazi u Banji Vrujci u severozapadnom delu Srbije, u podnožju planina Suvobor i Maljen. Banja Vrujci je smeštena u dolini reke Toplice, desne pritoke Kolubare, 92 kilometra jugozapadno od Beograda na deset kilometara od Ibarske magistrale.

Specifičnost hotela Vrujci je u tome što unutar hotelskog kompleksa poseduje izvore lekovite vode velike izdašnosti - preko 300 litara vode u sekundi, po čemu je hotel na prvom mestu u poređenju sa banjama u Srbiji. Takođe, lekovita banjska voda se koristi u celom hotelskom kompleksu za punjenje otvorenih i zatvorenog bazena, zatim u spa & wellness centru, kuhinji, sobama i apartmanima.

Druga specifičnost hotela je činjenica da su svi bazeni protočni, da se voda u njima u toku dana promeni i do sedam puta, a jedini su otvoreni bazeni u Srbiji koji se prazne svako veče, dezinfikuju, peru i u toku noći ponovo napune.

Temperatura termomineralnih voda Banje Vrujci je 27°C i u sebi sadrži kalijum, magnezijum i selen.

Spa & wellness centar pruža uslugu saune, đakuzija, jedinstvenu uslugu tretmana termalno-lekovitim blatom, elektro terapije, ručne masaže, kinezi vežbe i wellness depilacije.

Prijatan ambijent uz profesionalno i ljubazno osoblje omogućiće Vam nezaboravne trenutke u našem spa & wellness centru.

Naše usluge i programi su idelani u rešavanju reumatskih problema, smanjenju stresa i snižavanju povišenog krvnog pritiska.

Hotel u svom sastavu ima zatvoreni poluolimpijski bazen, tri otvorena bazena sa toboganom, potočić sa lekovitom vodom, otvoreni caffe-bar sa brzom hranom, četiri teniska terena, teren za male sportove (rukomet, košarku i mali fudbal), travnato fudbalsko igralište za veliki fudbal, frizerski salon, prodavnicu suvenira...

Sve sobe i aprtmani imaju kupatilo, terasu, minibar, telefon, kablovsku TV, kao i Wi-Fi signal u celom hotelskom kompleksu.

Unutar samog kompleksa se nalaze restoran sa 400 mesta spojen sa terasom kapaciteta oko 250 mesta. Konferencijske sale sa 40, 80 i 150 mesta pružaju ugodnu atmosferu i pogodnu audio-vizuelnu opremu za organizaciju svih vrsta naučnih skupova, konferencija i poslovnih seminara.

Uz bogat dodatni sadržaj hotel Vrujci predstavlja idealnu kombinaciju za rad, rekreaciju i odmor.

U neposrednoj blizini hotela Vrujci su poznata istorijska i turistička mesta: rodna kuća vojvode Živojina Mišića u Struganiku i Ribnička pećina, planina Suvobor, Rajac, Divčibare, Manastir Bogovađa, Brankovina, Valjevo sa svojom bogatom istorijskom i kulturnom baštinom (Tešnjarem - starom turskom čaršijom, narodnim muzejem koji je poslednje tri godine proglašen za najbolji muzej u Srbiji (najbolje uređenu stalnu postavku), manastiri Lelić, Ćelije, Jovanja...

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost