Hotel Putnik Kopaonik

Sunčana dolina bb 
36354 Kopaonik 
T: 036/547‑1130
M: 062/337‑788

Kategorije

Hotel Putnik nalazi se u najlepšem delu Kopaonika, na Sunčanoj dolini, na 1650 metara nadmorske visine. Otvoren davne 1958. godine, Putnik je jedan od prvih ugostiteljskih objekata na Kopaoniku. 2018. godine ceo kompleks je u potpunosti renoviran. Sada smo u mogućnosti da gostima pružimo odmor kakav su zamislili, kako u letnjem, tako i u zimskom periodu.

Potpuno nov, moderno dizajniran i komforan hotel Putnik nudi svojim gostima mnoštvo sadržaja u kojima će svako pronaći aktivnost po svom ukusu. Hotel je kategorisan sa 4**** zvezdice i poseduje kapacitet od 116 smeštajnih jedinica, odnosno 270 ležaja i to: 83 standardne dvokrevetne sobe, 13 porodičnih soba, 6 luksuznih apartmana, kao i Superior vila Putnik.

Gostima se na raspolaganju nalaze mnogobrojni sadržaji: wi-fi, wellness & spa, fitnes centar, dečija igraonica, bioskop, skijašnica, dve konferencijske sale, višenamenski otvoren teren, pansionski restoran, kafe, bankomat i parking. U okviru hotela mogu se iznajmiti ski oprema i kvadovi, kao i kupiti ski pas. U letnjoj sezoni u hotelu se mogu iznajmiti bicikli i drugi sportski rekviziti za rekreaciju.

Pansionski restoran hotela ima kapacitet do 250 osoba, a postoji mogućnost organizacije porodičnih ručkova, korporativnih i drugih proslava. Raznovrsna ponuda lokalnih i internacionalnih specijaliteta zadovoljiće i najistančanija čula, a prijatan ambijent dopuniće kompletan doživljaj. Doručak i večera su na bazi švedskog stola, sa bogatim izborom specijaliteta šefa kuhinje.

Ukoliko želite da uživate u veličanstvenom pogledu, planinskom ambijentu i dobroj muzici uz šolju odlične kafe, onda je Sunset Cafe pravi izbor za Vas. U pitanju je centralno mesto u okviru hotela sa posebno kreiranim šankom, velikim izborom čajeva, toplih napitaka, kvalitetnom kafom i širokom ponudom kako domaćeg, tako i internacionalnog pića.

Na kraju bogatog i ispunjenog dana najviše prija opuštanje u jacuzzi-ju, bazenu ili sauni. U okviru našeg spa & wellness centra gostima su na raspolaganju finska sauna, ruska banja, infracrvena sauna, tursko kupatilo, sobe za masažu i tapidarijum. Spa & wellness centar kreiran je sa ciljem da vratite snagu, pospešite protok dobrih vibracija i čili, vedri i odmorni budete spremni za nove izazove.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost