Hotel Prestige

Bulevar vojvode Mišića 24 
11030 Beograd (Savski Venac) 
T: 011/3057‑465, 3057‑470
F: 011/3572‑466

Kategorije

Kartice

VISA, Euro/Mastercard, Diners, Maestro, American Express

Pogodnosti

Room service, kongresni centar, fudbalski teren, blizu Beogradskog sajma

Nadomak centra grada, u neposrednoj blizini Sajma, u okruženju bujnog zelenila Topčiderskog parka i Košutnjaka, u miru i tišini, smešten je hotel koji sa pravom nosi ime Prestige. Moderno zdanje ostvareno u skladu sa najvišim hotelskim standardima predstavlja rafinirani spoj elegancije, otmenosti i udobnosti. Sadržaji su promišljeno organizovani i osmišljeni tako da mogu da odgovore i najvišim zahtevima hotelsko-turističkog tržišta.

U sastavu Hotela nalazi se restoran BASK, kafe aperitiv bar, zimsko-letnja bašta i igraonica. Hotel Prestige predstavlja idealan prostor za organizovanje proslava, seminara, različitih prezentacija i promocija, koktela, poslovnih treninga...Bask restoran pleni tradicijom dugom preko pola veka i brižljivo negovanom boemskom reputacijom. Moderno dizajniran, elegantan i otmen restoran Vam nudi vrhunski gastronomski ugođaj, opuštenu i prijatnu atmosferu za druženje uz najbolja vina i odabranu muziku. Restoran se sastoji iz 2 sale, koje se po potrebi gostiju mogu koristiti kao jedna, kapaciteta do 600 gostiju (prva sala 250 gostiju, druga 350 gostiju ).

U okviru Hotela nalaze se 4 izuzetno prostrana, luksuzno opremljena apartmana i 24 komfornih soba. Sve sobe imaju direktnu telefonsku liniju, internet konekciju, kablovsku TV, sef i mini bar. Room servis radi od 07h do 23h. Za goste Hotela obezbeđen je parking pod stalnim video nadzorom.

Ono što posebno izdvaja naš Hotel jeste prijatna i topla atmosfera i udobnost ambijenta. Svaka soba nudi komfor koji podjednako odgovara potrebama savremenog poslovnog gosta i sportskih ekipa kao i ostalih gostiju koji traže mir, udobnost i kvalitetnu uslugu.

Business centar Hotela Prestige opremljen je najsavremenijim konferencijskim sistemom i idealno je mesto za organizovanje svih vrsta seminara, konferencija, workshop-ova,.. Dve konferencijske sale, moderne, reprezentativne, kapaciteta 50 i 150 osoba. Velika sala ima direktan prilaz sa parkinga, zaseban ulaz i spojena je sa banket salom. Za predah i kafe pauzu obezbedili smo aperitiv bar i banket salu, u kojima Vaši i naši gosti mogu uživati uz pažljivo odabrano posluženje.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost