Hotel Orašac

Luke Vojvodića 25/N 
11090 Beograd (Rakovica) 
T: 011/2561‑090
M: 063/351‑573

Kategorije

Kartice

VISA, Euro/Mastercard, Maestro, American Express

Pogodnosti

Room service, perionica, menjačnica, rent a car

Hotel Orašac nalazi se u neposrednoj blizini Košutnjaka, na atraktivnoj lokaciji bogatoj zelenilom, koja gostima omogućava prijatan odmor i neometan boravak. Do centra Beograda potrebno je manje od 15 minuta vožnje kolima, dok most na Adi, istovremeno, omogućava odličnu povezanost sa Novim Beogradom i poslovnim delom grada.

Otvoren 2007. godine, hotel Orašac nudi vrhunsku uslugu i predstavlja idealan izbor kako za poslovne ljude, tako i za putnike koje zanimaju razgledanje grada, istraživanje i odmor. Gostima je na raspolaganju 8 luksuzno opremljenih soba, 4 superior sobe i 3 apartmana. Komfor i prostranost su ono što ovaj hotel izdvaja od ostalih i doprinosi ugodnom boravku.

Hotel poseduje moderno opremljenu VIP salu, u potpunosti prilagođenju za održavanje svih vrsta konferencija, seminara, banketa i drugih dešavanja.

Restoran hotela nudi vrhunsku uslugu sa bogatim izborom domaćih i internacionalnih specijaliteta. Usluge restorana, kao i posluga u sobi, gostima su na raspolaganju od 7-23h. Za goste koji se odjavljuju pre 7h hotel pruža mogućnost pripreme lunch paketa na zahtev.

Hotel Orašac je mesto u kome ćete osetiti iskreno gostoprimstvo i uslugu vrednu pamćenja.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost