Hotel Novella Uno

  • (0 recenzija)
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Opis

Nalazi se u Novim Banovcima, na samo 150 m od auto-puta Beograd - Novi Sad i obilaznice oko Beograda, 15 minuta od aerodroma i na svega 20 minuta od centra glavnog grada.

Blizina auto-puta čini ga pogodnim za smeštaj turista u tranzitu, ali i individualnih gostiju.

Novella Uno ima kvalitetnu saradnju i sa sportistima, kako sa fudbalskim klubovima, biciklistima, tako i sa onima koji se rekreiraju na obližnjim teniskim terenima, ili bazenima.

Budući da se nalazi između dve industrijske zone, beogradske, sa jedne, i novosadske sa druge strane, hotel pored smeštaja nudi i organizaciju najrazličitijih poslovnih sastanaka, seminara, stručnih savetovanja, manjih simpozijuma i slično.

Novella Uno u smeštajnom delu ima 39 komfornih soba ukupnog kapaciteta 100 - 120 osoba.

U ponudi su jednokrevetne, dvokrevetne sobe (sa francuskim i odvojenim ležajevima) i apartmani. Svaka soba opremljena je LCD televizorom i kablovskim programom, WI- FI, klima uređajem.

Restoran je kapaciteta 160 mesta, a tu su i aperitiv bar, room service, kao i svečana sala, koja u zavisnosti od postavke može da primi do 250 osoba.

Prostor restorana je pogodan za različite vrste svečanosti, kako poslovnih tako i privatnih.

Besprekorna usluga i vrhunski kuvari učiniće da boravak u hotelu svakom gostu ostane u prijatnom sećanju i poželeće da se ponovo vrate.

U sklopu hotela je i parking sa 33 mesta (za privatna vozila i turističke autobuse), koji je 24 časa pod video nadzorom.

Kategorije
Napiši recenziju

Ocena:

Pogrešni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.