Hotel Novella Uno

Svetosavska 187 
22303 Novi Banovci 
T: 022/2150‑505
M: 060/0102‑364
F: 022/2150‑507

Kategorije

Pogodnosti

Organizacija seminara, poslovnih sastanaka, Parking sa 33 mesta pod video nadzorom, Restoran sa 160 mesta

Nalazi se u Novim Banovcima, na samo 150 m od auto-puta Beograd - Novi Sad i obilaznice oko Beograda, 15 minuta od aerodroma i na svega 20 minuta od centra glavnog grada.

Blizina auto-puta čini ga pogodnim za smeštaj turista u tranzitu, ali i individualnih gostiju.

Novella Uno ima kvalitetnu saradnju i sa sportistima, kako sa fudbalskim klubovima, biciklistima, tako i sa onima koji se rekreiraju na obližnjim teniskim terenima, ili bazenima.

Budući da se nalazi između dve industrijske zone, beogradske, sa jedne, i novosadske sa druge strane, hotel pored smeštaja nudi i organizaciju najrazličitijih poslovnih sastanaka, seminara, stručnih savetovanja, manjih simpozijuma i slično.

Novella Uno u smeštajnom delu ima 39 komfornih soba ukupnog kapaciteta 100 - 120 osoba.

U ponudi su jednokrevetne, dvokrevetne sobe (sa francuskim i odvojenim ležajevima) i apartmani. Svaka soba opremljena je LCD televizorom i kablovskim programom, WI- FI, klima uređajem.

Restoran je kapaciteta 160 mesta, a tu su i aperitiv bar, room service, kao i svečana sala, koja u zavisnosti od postavke može da primi do 250 osoba.

Prostor restorana je pogodan za različite vrste svečanosti, kako poslovnih tako i privatnih.

Besprekorna usluga i vrhunski kuvari učiniće da boravak u hotelu svakom gostu ostane u prijatnom sećanju i poželeće da se ponovo vrate.

U sklopu hotela je i parking sa 33 mesta (za privatna vozila i turističke autobuse), koji je 24 časa pod video nadzorom.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost