Hotel 1000 ruža

General Ždanova 1. prilaz 4  
11222 Beograd (Beli Potok) 
T: 011/390‑7491, 390‑6779, 390‑8417

Kategorije

Kartice

VISA, Euro/Mastercard, Maestro, American Express

Pogodnosti

Room service, perionica

1000Ruža nalazi se ispod planine Avale u ulici general Ždanova 1 prilaz broj 4 na samom raskršću obilaznog puta i puta za Avalu. Smeštaj je udaljen 3km od auto-puta Beograd-Niš i poseduje sopstvenu benzinsku pumpu kao i obezbeđeni parking. Njegova pozicija i usluge koje pruža čine ga sjajnim mestom za predah tokom dugog putovanja auto-putem, a blizina Beograda čini ga lako dostupnim gostima koji bi zamenili gradsku užurbanost i tempo grada za umirujući prirodni ambijent.

U okviru smeštaja nalazi se restoran nacionalne kuhinje koji Vam može ponuditi izuzetne specijalitete srpske kuhinje a naša probrana mreža dobavljača se pobrinula da namirnice od kojih se sprema hrana budu uvek sveže i visokog kvaliteta. Restoran poseduje i otvorenu baštu u ugodnom prirodnom ambijentu

Enterijer i exterijer smeštajnih kapaciteta smeštaja su kompletno renovirani 2006. godine u skladu sa novim zahtevima tržišta pa su sada opremljeni već obaveznim detaljima kao što su TV, telefon, internet linije, mini barovi, podno grejanje, fenovi itd.

Smeštaj raspolaže i konferencijskom salom kapaciteta četrdesetak osoba opremljenom računarom i projektorom. U okviru smeštaja nalazi se i fudbalsko igralište, a ukoliko nameravate posetiti naš hotel u kompletnom porodičnom sastavu sigurno će Vam značiti informacija da Vam na raspolaganju stoji i opremljeno dečje igralište, a posed smeštaja je u potpunosti obezbeđen i ograđen.

Ukoliko odlučite da posetite naš smeštaj blizina planine Avale i srpska nacionalna kuhinja učiniće da se osetite svu blagodet i dobru volju majke prirode.

Očekujemo Vas!


Gradski prevoz: 400, 401, 402, 403, 405, 407, 408, 503

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost