Hostel Skadarlija Sunrise

Skadarska 15 
11108 Beograd (Stari Grad) 
T: 011/7234-813
M: 060/6090-213

Kategorije

Hostel "Skadarlija Sunrise" smešten je u Skadarskoj ulici broj 15 u samom srcu Beograda, u centru najpoznatije boemske četvrti – Skadarliji. Naša lokacija je sama po sebi turistička atrakcija broj 1, a uz to i idealna polazna tačka da upoznate grad na najlepši mogući način.

Polazeći od vlastitih kriterijuma, uz puno ljubavi, nastojeći da svojim gostima omogućimo najviši vid komfora i smeštaja, svakom detalju u našem hostelu posvetili smo maksimalnu pažnju. Kućna atmosfera, prijatno uređen prostor, bogato opremljena kuhinja, savršeno uredne i čiste sobe, visoki plafoni, i super komforni kreveti omogućiće Vam da se kvalitetno odmorite i budete spremni za razgledanje Beograda.

Ceo objekat je klimatizovan i pokriven odličnim WI-FI signalom,tako da ćete Vaše online poslove ili razgovore sa dragim osobama moći da obavite odakle Vam je najudobnije.

Kada Vam dosadi gradska gužva i buka, spustite se u našu prelepu baštu - Oazu u centru grada!! Tu ćete doručkovati, uživati u kafici ili se družiti sa ostalim gostima pod otvorenim nebom.

Ne morate trošiti dodatno vreme i novac u potrazi za turističkim informacijama i servisima jer u okviru hostela imate sve na jednom mestu: transfer od/do aerodroma, rentiranje bicikala, usluge pranja i sušenja veša, besplatni obilasci grada, besplatne mape i još mnogo toga.

Naša recepcija radi 24 sata, a osoblje manira dobrih domaćina, iskusni i dobro informisani turistički radnici, sa zadovstvom će odgovoriti na svako Vaše pitanje.

Za detaljnije informacije posetite naš web site www.skadarlijasunrise.com

Možete nas kontaktirati putem maila office@skadarlijasunrise.com ili na tel: 011/723-48-13 i 060/60-90-213.

Vidimo se!

Skadarlija Sunrise Team

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus-a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2017 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost Prijavite promenu