HLB DST Revizija

Bulevar maršala Tolbuhina 38 
11070 Beograd (Novi Beograd) 
T: 011/319‑3515, 319‑3516, 319‑3159, 319‑5809
F: 011/260‑2558

Istorijat

HLB DST Revizija osnovana je pod nazivom DST-Revizija d.o.o. kao jedna od prvih revizorskih kuća u Republici Srbiji. Nakon više od decenije poslovanja, društvo postaje član međunarodne mreže računovodstvenih firmi HLB International 2012. godine, od kada posluje pod sadašnjim nazivom HLB DST Revizija. Pristupanjem ovoj mreži ojačali smo svoju poslovnu organizaciju, podigli nivo kvaliteta i proširili spektar usluga.

Misija

Naša misija je da, kroz kvalitetne usluge, stvorimo i održimo poverenje na finansijskom tržištu Srbije.

Vizija

Naša vizija je da doprinesemo konkurentnosti i kvalitetu na domaćem i stranim tržištima, kao značajan činilac u pružanju revizorskih i drugih profesionalnih usluga.

Društvena odgovornost

U sklopu poslovanja veliku pažnju pridajemo društvenoj odgovornosti, što realizujemo kroz podršku različitim humanitarnim organizacijama ("Prijatelji u nevolji"), udruženjima ("Udruženje ratnih vojnih invalida opštine Palilula, Beograd"), sportskim klubovima ("Atletski klub Maraton mira - Vidovdan 99, Beograd", Karate klub "Budućnost"), kao i drugim osobama kojima je pomoć potrebna.

Međunarodni karakter

Iako smo i dalje društvo nacionalnog i lokalnog karaktera, pristupanjem HLB International mreži stekli smo mogućnost međunarodnog delovanja.

HLB International je međunarodna mreža kompanija koje posluju u oblasti računovodstva, revizije i poslovnog konsaltinga. Osnovana je 1969. godine sa sedištem u Londonu, a danas posluje u više od 500 kancelarija smeštenih u preko stotinu zemalja širom planete. HLB International danas ima više od 1.900 partnera i zapošljava preko 14.500 ljudi.

Usluge

  • Revizija i usluge uveravanja
  • Revizija finansijskih izveštaja privrednih društava
  • Revizija finansijskih izveštaja javnih preduzeća
  • Revizija finansijskih izveštaja jedinica lokalne samouprave
  • Revizija budžeta
  • Uvođenje sistema finansijskog upravljanja i kontrole
  • Poresko savetovanje
  • Finansijsko savetovanje
  • Poslovno savetovanje

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost