Hitna stomatološka služba Vračar

  • (2 recenzije)
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Recenzije

Jelena Nikolic
Jelena Nikolic

Sve pohvale za dr. Ristica i stomatolosku sestru koja je radila 15.02. sa dr. Bili su krajnje ljubazni i uspesno me oslobodili bola. Hvala im. Ivana

  • 16-02-2020
Aleksandra Tanusevski
Aleksandra Tanusevski

Krajnji neprofesionalizam,sluzba bih trebalo da je na usluzi gradjanima od 00-24 ,dolazim u 5 ujutru jer me je muka naterala ne zato sto ja to zelim ,vrata zakljucana okrecem broj i jedva budim sestru koja otvara vrata i jedva me prima sa recima zasto dolazis u ovo vreme nikad nemoj u ovo vreme itd.. Stavlja me na stolicu ulazi doktor koji nezna gde je levo pocne da mi rovari po pogresnom zubu ,kada mu se obracam da to nije taj zub on odgovara valjda ja znam koji je zub ustajem sa stolice zahvaljujem se kazem da je bol prosla i odlazim sa jos vecim bolom u zubu , pa da li je moguce da u ovakvom drustvu zivimo pa ovo vise nije samo drzava kriva nego celokupno drustvo i nacin razmisljanja i ophodjenja,pa kad si vec izabrao tu profesiju da pomazes ljudima pomazi,sve u svemu pakao.

  • 03-02-2019
Napiši recenziju

Ocena:

Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.