Hill Hotel

Vuka Bojovića 3 
35000 Jagodina 
T: 035/252‑202, 8100‑181, 8100‑182
F: 035/252‑902

Kategorije

Parking

Otvoreni parking, garaža

Kartice

VISA, Euro/Mastercard, Diners, Maestro, Dina Card

Pogodnosti

Bussines center, kongresna sala, biblioteka, wellness, teretana, igralište za decu

Novoizgrađeni moderan hotel u Jagodini sa 4 zvezdice, nalazi se u blizini svih značajnih turističkih sadržaja koje grad nudi, ZOO vrta, Muzeja voštanih figura, Aqua parka, uređenog parka "Đurđevo brdo" itd. Hotel predstavlja turistički kompleks u okviru kojeg egzistira predivna pjaceta sa fontanom i posebno dizajniranom galerijom, čajdžinica koja nudi veliki izbor specijalnih čajeva kao i ekskluzivna picerija.

U okviru Hill Hotela rade a-la-carte restoran sa velikim izborom domaćih i internacionalnih jela, lobby bar, internet i press corner opremljen računarima čije je korišćenje besplatno i u kome se gostima nudi veliki izbor domaće štampe. Gosti hotela mogu besplatno koristiti fitness, spa i wellness centar, takođe, hotel raspolaže salonom za masažu, kongresnom salom kao i podzemnom garažom.

Hill Hotel se nalazi u Jagodini, gradu u srednjem Pomoravlju, na 135 km od Beograda, na putu prema Nišu, svega 5 km od isključenja sa međunarodnog auto puta E-75 što znači da je hotel 135 km južno od beogradskog aerodroma i 100 km severno od aerodroma u Nišu. Pored toga što se do hotela brzo i lako stiže međunarodnim auto putem E-75, takođe se stiže i železnicom kojom se srednja i centralna Evropa povezuju sa južnom Evropom i Azijom. Prijatna klima pruža mogućnost konzumacije različitih sadržaja u toku čitave godine. Od letovanja i kupanja u akva parku, preko korišćenja obližnjih sportskih terena i trim staza, do ribolova i lova na divljač, kojim je ovaj kraj prebogat.

Hotel raspolaže sa ukupno 24 smeštajne jedinice, od čega je 18 dvokrevetnih, 2 superior dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem i 4 luksuzno opremljena apartmana. Svaka smeštajna jedinica je posvećena jednom domaćem ili stranom piscu, čije su knjige na srpskom i engleskom jeziku na raspolaganju korisnicima soba.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost