Hill Hotel

  • (0 recenzija)
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Opis

Novoizgrađeni moderan hotel u Jagodini sa 4 zvezdice, nalazi se u blizini svih značajnih turističkih sadržaja koje grad nudi, ZOO vrta, Muzeja voštanih figura, Aqua parka, uređenog parka "Đurđevo brdo" itd. Hotel predstavlja turistički kompleks u okviru kojeg egzistira predivna pjaceta sa fontanom i posebno dizajniranom galerijom, čajdžinica koja nudi veliki izbor specijalnih čajeva kao i ekskluzivna picerija.

U okviru Hill Hotela rade a-la-carte restoran sa velikim izborom domaćih i internacionalnih jela, lobby bar, internet i press corner opremljen računarima čije je korišćenje besplatno i u kome se gostima nudi veliki izbor domaće štampe. Gosti hotela mogu besplatno koristiti fitness, spa i wellness centar, takođe, hotel raspolaže salonom za masažu, kongresnom salom kao i podzemnom garažom.

Hill Hotel se nalazi u Jagodini, gradu u srednjem Pomoravlju, na 135 km od Beograda, na putu prema Nišu, svega 5 km od isključenja sa međunarodnog auto puta E-75 što znači da je hotel 135 km južno od beogradskog aerodroma i 100 km severno od aerodroma u Nišu. Pored toga što se do hotela brzo i lako stiže međunarodnim auto putem E-75, takođe se stiže i železnicom kojom se srednja i centralna Evropa povezuju sa južnom Evropom i Azijom. Prijatna klima pruža mogućnost konzumacije različitih sadržaja u toku čitave godine. Od letovanja i kupanja u akva parku, preko korišćenja obližnjih sportskih terena i trim staza, do ribolova i lova na divljač, kojim je ovaj kraj prebogat.

Hotel raspolaže sa ukupno 24 smeštajne jedinice, od čega je 18 dvokrevetnih, 2 superior dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem i 4 luksuzno opremljena apartmana. Svaka smeštajna jedinica je posvećena jednom domaćem ili stranom piscu, čije su knjige na srpskom i engleskom jeziku na raspolaganju korisnicima soba.

Kategorije
Napiši recenziju

Ocena:

Galerija
Pogrešni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.