Halkbank bankomat

Slavka Miljkovića 35 
11231 Beograd (Rakovica) 
 

Kategorije

HALKBANK a. d. BEOGRAD

HALKBANK a. d. Beograd je univerzalna banka koja poseduje kompletnu ponudu visoko kvalitetnih finansijskih usluga. Fokus banke je pre svega na poslovanju sa privrednicima, ali i sa stanovništvom i lokalnim zajednicama.

Na teritoriji Republike Srbije poslujemo od septembra davne1956. godine, kada je osnovana Komunalna banka za Srez Čačak.

1992. godine banka postaje akcionarsko društvo, da bi 2000. godine započela poslovanje pod imenom Čačanska banka a. d. Čačak.

2006. i 2010. EBRD i IFC uzimaju akcionarskog udela u poslovanju banke, a 2015. Halkbank Turkey (Türkiye Halk Bankası A.Ş.) postaje većinski vlasnik Čačanske banke sa udelom u kapitalu od 76.76%, menjajući naziv banke u Halkbank a. d. Beograd.

Od tada uspešno radimo na proširenju naše poslovne mreže i baze klijenata. Danas naše proizvode i usluge možete potražiti u 21 filijali, 9 ekspozitura i 4 šaltera. U godini koja je pred nama planiramo da nastavimo sa širenjem poslovne mreže i pojačanim prisustvom u još uvek neosvojenim oblastima Srbije i Vojvodine kao i da povećamo tržišno učešće u ključnim segmentima. Naša namera je da klijentima kroz lični pristup ponudimo najkvalitetniju uslugu kroz širok spektar proizvoda.

Naš primarni zadatak je da kreiramo proizvode koji će u potpunosti zadovoljiti očekivanja naših klijenata te nam je tako jedan od ciljeva u 2017. godini da pomerimo granice u oblasti kartičarstva. Izuzetno se ponosimo brzinom, kvalitetom usluga i proizvoda, kao i ličnim pristupom svakom pojedinačnom klijentu. Brzinu i kvalitet usluge smatramo našim zaštitnim znakom i vrlinom koja nas izdvaja od drugih.

Cilj nam je da budemo banka koja podstiče i finansira rast i razvoj domaće ekonomije, a predstavlja i sigurno mesto za štedne uloge naših klijenata.

Vrednosti u koje verujemo, kojima se vodimo i koje prenosimo na naše zaposlene su:

Poverenje – Možete biti sigurni da je Vaš kapital u dobrim rukama.

Poštovanje – Mi cenimo vaš vredan radi i poštujemo kapital koji ste stekli.

Poštenje – Naše poslovanje je transparentno, a prioritet nam je da Vaši interesi budu u potpunosti zaštićeni.

Kvalitet – Individualan pristup klijentima je ono čime se zaista ponosimo.

Jednostavnost – Naše procedure su pristupačne i nezahtevne.

Brzina – Procesuiranje Vaših zahteva se obavlja u minimalnom roku.

Efikasnost – U našem i Vašem interesu je da jednostavnim procedurama dođemo do rešenja.

Napredak – HALKBANK prati svetske standarde i trendove poslovanja u cilju stalnog unapređivanja i adaptiranja svojih usluga.

Profesionalizam – Pažljivo smo birali saradnike i kolege i sastavili tim vrhunskih profesionalaca koji su obučeni i spremni da izađu u susret svim Vašim zahtevima.

Pozivamo vas da postanete deo naše uspešne porodice. Posetite naše poslovnice gde će vam na usluzi biti naše ljubazno osoblje koje će pronaći adekvatno rešenje za svakoga od vas.

Jer Halk znači ljudi.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2022 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost