Ginekološka ordinacija Mladenović

Baba Višnjina 37 
11111 Beograd (Vračar) 
T: 011/243‑6504
M: 069/243‑6504

Radno vreme

Ponedeljak Mo
09:00-20:00
Utorak Tu
09:00-20:00
Sreda We
09:00-20:00
Četvrtak Th
09:00-20:00
Petak Fr
09:00-20:00
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

Ginekološka akušerska ordinacija Mladenović osnovana je 2001. godine i danas se nalazi na Vračaru, u blizini Kalenić pijace.

Osnovna delatnost ordinacije je zdravstvena zaštita žena tokom čitavog života. Usmereni smo, prvenstveno, na preventivnu medicinu i neinvazivne metode lečenja. Naročitu pažnju posvećujemo odabiru našeg osoblja, koje je tu da učini da se osetite opušteno i sigurno već prilikom prve posete našoj ordinaciji. Naše ljubazno i profesionalno osoblje izaći će Vam u susret i informisati Vas o našim uslugama. Ordinacija Mladenović opremljena je vrhunskim savremenim aparatima i opremom. Ovo nam omogućava da pacijentima pružimo najbolju moguću dijagnostiku i negu.

Svi naši pacijenti imaju mogućnost da sami izaberu lekara sa kojim žele da sarađuju. Na taj način omogućeno je ostvarivanje punog poverenja i kvalitetnog odnosa između pacijenta i njegovog lekara, koji je veoma bitan kako bi proces lečenja bio uspešan.

Nudimo Vam veliki broj usluga iz domena ginekologije i akušerstva – ginekološki i ultrazvučni pregled, ginekološku endokrinologiju, lečenje neplodnosti i kondiloma, uklanjanje simptoma menopauze. U cilju zaštite od neželjene trudnoće, u okviru ordinacije Mladenović postoji savetovalište za kontracepciju. Savetovalište će Vam pomoći da izaberete adekvatan metod kontracepcije, bilo da se radi o oralnoj ili lokalnoj hormonskoj kontracepciji ili nekom barijernom sredstvu. Ono na šta smo najviše ponosni su naši rezultati postignuti u planiranju porodice i poboljšanju svakodnevnog života savremene žene.

U ordinaciji Mladenović radi stručan medicinski kadar sa velikim iskustvom. Kombinacijom stručnosti, najnovijih tehnoloških dostignuća i ljubaznosti postižemo vrhunske rezultate, kako u prevenciji tako i u lečenju.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost