Garni Hotel Crystal

Ibarska 44 
36000 Kraljevo 
T: 036/329‑140
F: 036/329‑171

Kategorije

Kartice

VISA, Euro/Mastercard, Diners, Maestro, American Express

Pogodnosti

Sauna, spa, masaža, jacuzzi, room service, perionica

Poštovani,

Pred Vama je ponuda garni hotela Crystal u Kraljevu, koji je već godinama prepoznatljiv po ekskluzivnoj hotelskoj ponudi i ekskluzivnim gostima. Hotel raspolaze sa 26 moderno opremljenih jednokrevetnih i dvokrevetnih soba i trokrevetnih studija i apartmana. Sve sobe imaju pristup internetu, apartmani su opremljeni i računarima, tako da u našem hotelu možete nastaviti sa neodložnom službenom i drugom komunikacijom. Hotel ima svoj parking i podzemnu garažu, pa je Vaše vozilo ovde apsolutno bezbedno. Pored vrhunske hotelske usluge, u ponudi je užitak više. U hotelu Crystal možete da se opustite u wellness centru, gde vas očekuje tursko kupatilo,sauna, đakuzi sa morskom vodom, teretana, profesionalni maseri i sve vrste masaža sa eteričnim uljima. U okviru hotelske usluge su i restoran, kafe bar i internet kafe, kao i video bim sa projektorom. Zahvaljujući ovom prostoru sa video bimom, u hotelu mogu da se organizuju manje i veće promocije proizvoda, usluga ili programa. Osim mogućnosti za poslovne susrete, hotel je obezbedio i veoma prijatnu i domaćinsku atmosferu i za neobavezne sastanke i druženja.

Turističke ture/Kulturna baština

Novo u ponudi hotela Crystal za sve goste, grupe i pojedince, bez obzira koliko se u hotelu zadržavaju, su i turističke ture. Reč je o tri pravca koja vode kroz Dolinu vekova, prateći puteve kulturne baštine srpske države između Kraljeva, Raške i Novog Pazara. Zainteresovani gosti će imati priliku da posete manastire Žiča i Studenica, isposnicu Svetog Save nadomak manastira Studenica, srednjovekovni grad Maglič, manastir Gradac, staru i novu Pavlicu, manastire Končulj, Sopoćane i Đurđeve stupove, kao i Stari Ras.

Za ove turističke ture je obezbeđen prevoz modernim turističkim autobusima, ručak, adekvatno izletničko posluženje, video zapis sa ovog jedinstvenog putovanja kroz istoriju i na kraju bogata večera u hotelu.

Adrenalinske ture/Ekstremni sportovi i rekreacija u prirodi

Za goste hotela koji su ljubitelji ekstremnih sportova i adrenalinskih tura, a u saradnji sa profesionalcima, obezbeđene su vikend avanture kroz Dolinu vekova: Rafting rekom Ibar, od Ušća do Polumira, u dužini od 15km uzbudljivim brzacima. Paraglajding uz prisustvo iskusnih pilota iz Kraljeva, osvajača medalja na državnim i evropskim takmičenjima. U okolini Kraljeva je nekoliko vrhunskih poletišta, sa kojih možete posmatrati letenje, a možete se oprobati i u tandemu. Planinski biciklizam je takođe u ponudi, pa uz profesionalnu opremu i podršku možete upoznati planine Goč i Stolove kod Kraljeva. Istim planinskim stazama organizovane su i pešačke ture s blagim usponima, pa je prilika da uz vodiče upoznate i reke, prirodne vrednosti ovoga kraja. Na kraju i rekreativno streličarstvo može da bude Vaš izbor, a instruktori će vas u kratkom roku obučiti da samostalno gađate u metu.

Pozivamo Vas da budete gosti našeg hotela i našeg grada i da na vreme rezervišete svoj termin.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost