Galerija podova

Cara Dušana 51 
11158 Beograd (Stari Grad) 
T: 011/328‑2212
F: 011/263‑7607

Radno vreme

Ponedeljak Mo
09:00-21:00
Utorak Tu
09:00-21:00
Sreda We
09:00-21:00
Četvrtak Th
09:00-21:00
Petak Fr
09:00-21:00
Subota Sa
09:00-18:00
Nedelja Su
ne radi

Galerija Podova je prvi i najveći specijalizovani maloprodajni lanac za prodaju podova na Balkanu. Danas našu ponudu čini širok asortiman proizvoda vodećih svetskih proizvođača u koji spadaju parket, laminat, tepisi, tepisoni i vinil. Pored nabrojanog, sastavni deo naše ponude čini i bogat program kućne dekoracije (zavese, garnišne, mebl štof, posteljina, peškiri), što našim kupcima omogućava da na jednom mestu pronađu sve što je potrebno za opremanje enterijera.

Iskustvo dugo 45 godina donelo nam je široko znanje o podovima koje koristimo kako bismo kupcima pružili stručno savetovanje u pronalaženju najboljeg rešenja, prijatno iskustvo i sigurnost u kupovini. Našu distributivnu mrežu čini 45 maloprodajnih objekata u čak 35 gradova Srbije i Crne Gore, što obezbeđuje dostupnost proizvoda u najkraćem vremenskom roku.

Podovi i kućna dekoracija u našem asortimanu ispunjavaju sve tehnološke, estetske i ekološke kriterijume i ističu se savremenošću i modernim dizajnom. Zahvaljujući tome možemo izaći u susret različitim zahtevima, bez obzira da li je reč o javnim ili stambenim objektima. Kupcima obezbeđujemo kompletnu uslugu, od saveta prilikom kupovine, preko dostave kupljene robe do profesionalne ugradnje podova, koju obavlja tim sertifikovanih podopolagača.

Sa namerom da svoje proizvode učinimo dostupnim svuda u Srbiji, uključujući kupce u gradovima u kojima nema naših prodajnih objekata, pokrenuli smo internet prodavnicu. U našem web shop-u možete na jednom mestu pogledati celokupnu ponudu podova i kućne dekoracije i u samo nekoliko klikova izabrati i kupiti željene proizvode. Svi proizvodi kupljeni putem interneta dostavljaju se na kućnu adresu besplatno i u najkraćem vremenskom roku.

Naša ponuda prilagođena je i zahtevima profesionalaca kao što su arhitekte, stručnjaci iz oblasti građevinarstva i profesionalni timovi podopolagača, koji prepoznaju naš potencijal i pomažu nam da znanje i dugogodišnje iskustvo ugradimo u niz reprezentativnih objekata u regionu.

Konstantno usavršavanje poslovanja, unapređenje kvaliteta ponude i širenje maloprodajne mreže čine da Galerija Podova ostane lider na tržištu podnih obloga i vodeći maloprodajni lanac u regionu.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost