Galerija Arte

5 1
1 recenzija
5
5
Moze li se slika poslati u slikano formatu porukom ili doneti licno u galeriju.
Kralja Milana 3 
11103 Beograd (Stari Grad) 
T: 011/3240‑459

Kategorije

Galerija Arte je izložbeno-prodajni prostor, smešten na dve lokacije u srcu Beograda i jednoj u Aranđelovcu. Ponudu galerije čine dela savremenih stvaralaca i umetnika koji su obeležili tokove srpske umetnosti XX veka.

Naša poslovna strategija usmerena je na predstavljanje autentičnih umetničkih ličnosti i vrhunskih dometa u likovnoj produkciji, sa ciljem promovisanja domaćih autora na stranom tržištu. U poslednjih sedam godina, Galerija Arte organizovala je više od četrdeset izložbi praćenih PR aktivnostima uz konstantnu medijsku pažnju i prisutnost u elektronskim i štampanim medijima.

Usluge koje nudi Galerija Arte su:

  • Procena autentičnosti i tržišne vrednosti dela
  • Posredovanje u trgovini i otkupu umetnina
  • Konsalting pri formiranju kolekcija, art investment i opremanje prostora
  • Prodaja umetnina, plaćanje gotovinski, virmanom, bankovnim transferom
  • Aukcijska delatnost
  • Izdavačka delatnost
  • Usluge transporta i osiguravanja umetnina
  • Marketing i PR
  • Organizacija posebnih događaja.

U periodu od 2009. godine do danas, Galerija Arte organizovala je deset aukcijskih prodaja umetnina koje su obuhvatale dela slikara i vajara čije je stvaralaštvo obeležilo srpsku umetnost, kao i savremenih domaćih umetnika. Ovaj reprezentativni izbor srpske umetnosti dvadesetog veka nudi kupcima dela čiji značaj zadovoljava kako tržišni, tako i istorijski i estetski aspekt želje za posedovanjem umetničkih dela.

U okviru svoje izdavačke delatnosti Galerija Arte objavila je veliki broj kataloga umetnika čije su izložbe održane u našim galerijama, kao i kataloge aukcijskih izložbi. Ipak, naša najobimnija izdanja čine knjiga "Kolekcionar kao kustos i selektor" i retrospektivna monografija "Branko Miljuš".

Naš portal Arte sadrži portfolia umetnika i institucija, sekciju vesti i aktuelnosti, servis za trgovinu umetninama i informacije o uslugama u sferi vizuelnih umetnosti. Posetite www.arte.rs

Recenzije (1)

Vladimir Radojkovic
Vladimir Radojkovic 06-08-2019
Moze li se slika poslati u slikano formatu porukom ili doneti licno u galeriju.

Želite li da dodate Vašu recenziju?

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost