Format Alde - PVC, ALU i drvena stolarija

5 1
1 recenzija
5
5
Pvc stolarija
Borska 1/B 
11000 Beograd (Rakovica) 
T: 011/3512‑075

Format alde – PVC, aluminijumska i drvena stolarija

Format alde u svojoj ponudi ima PVC stolariju od profila proverenog nemačkog proizvođača „Trocal“. Pored toga, bavimo se proizvodnjom, prodajom i montažom aluminijumske stolarije i moderne drvene stolarije. Sama usluga koju nudimo je efikasna, povoljna i pre svega kvalitetna.

PVC stolarija

Izuzetna izolaciona moć i povoljna cena učinili su da PVC stolarija danas postane najtraženiji vid stolarije na našem tržištu. Ovaj materijal je lak za održavanje, estetski uklopiv u svaki objekat i pre svega daje odlične rezultate kada je u pitanju toplotna i zvučna izolacija, pa omogućava veliku uštedu energije.

Po pitanju trajnosti, PVC stolarija može da bude maksimalno funkcionalna i do 50 godina, ali samo ako se koriste kvalitetni PVC profili. Zato Format alde po ovom pitanju ne pravi kompromise i koristi nemačke „Trocal“ profile za pvc prozore i vrata. Sve dodatne informacije o našoj ponudi PVC stolarije možete potražiti na web sajtu formatalde.co.rs.

Aluminijumska i drvena stolarija

Aluminijumsku stolariju karakteriše čvrstina, trajnost, dobra izolaciona moć i, pre svega, karakterističan luksuzni izgled. I drvena stolarija se, nakon izgubljene bitke po pitanju energentske efikasnosti, sada vratila sa mnogo boljim karakteristikama. Za sve one koji insistiraju na ovom plemenitom materijalu u svom domu Format alde nudi kvalitetnu drvenu stolariju po nemačkoj tehnologiji.

Prozori, svi tipovi vrata, zavese, stakla, roletne i komarnici su takođe, deo naše ponude.

Recenzije (1)

Želite li da dodate Vašu recenziju?

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost