Forma Ideale - salon nameštaja Rakovica

Patrijarha Dimitrija 14 /TC BIG Fashion 
11000 Beograd (Rakovica) 
T: 011/6306‑301

Radno vreme

Ponedeljak Mo
10:00-22:00
Utorak Tu
10:00-22:00
Sreda We
10:00-22:00
Četvrtak Th
10:00-22:00
Petak Fr
10:00-22:00
Subota Sa
10:00-22:00
Nedelja Su
10:00-22:00

Forma Ideale je lider srpske industrije nameštaja već nekoliko godina, uz jasan i prepoznatljiv vizuelni identitet koji ilustruje savremeni stil uređenja enterijera. Kompanija je specijalizovana za serijsku proizvodnju pločastog i tapaciranog nameštaja, prepoznatljivog na tržištu po svojim funkcionalnim karakteristikama i kvalitetu. Liderska pozicija kompanije na nacionalnom, ali i regionalnim tržištima nameštaja rezultat je iskrene posvećenosti profesionalnim ciljevima i poštovanja tržišnih pravila.

Forma Ideale nudi jednostavan koncept funkcionalnog, udobnog i kvalitetnog nameštaja savremenog dizajna, koji prati svetske trendove u opremanju enterijera. Širok asortiman proizvoda, izuzetan odnos cena i optimalan rok isporuke atributi su kompanije koja Vam svakog trenutka pruža idealnu saradnju i izlazi u susret zahtevima kupaca i u svakom smislu stoji iza svog brenda čiji je moto - Kako je lako živeti lepo... Forma Ideale!

Posebna povoljnost pri kupovini pruža Internet prodavnica Forma Ideale koja na elegantan način omogućava kupovinu nameštaja iz fotelje. www.formaideale.rs jedan je od najposećenijih portala industrije nameštaja u regionu Internet prodavnica. Forma Ideale dostupna je na teritoriji Srbije, bez KiM, uz više mogućnosti plaćanja (karticom, pouzećem...), ali i uz besplatnu isporuku.

Prepoznatljivi home decor iz linije Conforma postao je nezaobilazan izvor inspiracije kada je reč o uređenju enterijera u skladu sa savremenim svetskim trendovima. U carstvu boja, obilju vizuelnih izazova, popularna linija za opremanje i dekoraciju enterijera Conforma predstavlja asortiman keramike, kuhinjskog i kupatilskog programa, podnih prostirki, tapeta, tekstila, dečijeg programa, rasvete…

Proizvodni asortiman Forma Ideale čini više stotina artikala iz programa pločastog i tapaciranog nameštaja, dok ukupni kapacitet proizvodnog procesa Forma Ideale premašuje 1.000.000 komada nameštaja godišnje. Izuzetna funkcionalnost kao i veoma konkurentan odnos cene i kvaliteta, već godinama doprinose liderskoj poziciji kompanije u industriji nameštaja u Srbiji i regionu.

Gotovo polovina od preko 1,100 zaposlenih angažovana je u razgranatoj maloprodajnoj mreži, koja obuhvata 24 prodajna salona u 21 gradu u Srbiji. Uspešna tržišna orijentacija i stimulativna rabatna politika za profesionalne kupce, omogućili su ostvarivanje liderske pozicije u regionu, uz proširenje distributerske mreže. Forma Ideale nudi jednostavan koncept funkcionalnog, udobnog i kvalitetnog nameštaja savremenog dizajna, koji prati svetske trendove u opremanju enterijera. Širok asortiman proizvoda, izuzetan odnos cena - kvalitet, stalni lager i optimalan rok isporuke atributi su kompanije koja svakog trenutka pruža idealnu saradnju i izlazi u susret zahtevima kupaca i u svakom smislu stoji iza svog brenda čiji je moto - Kako je lako živeti lepo... Forma Ideale!

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost