Flux Technology - LED rasveta

Majora Zorana Radosavljevića 374/A 
11080 Beograd (Zemun) 
T: 011/375‑0083

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-16:00
Utorak Tu
08:00-16:00
Sreda We
08:00-16:00
Četvrtak Th
08:00-16:00
Petak Fr
08:00-16:00
Subota Sa
09:00-14:00
Nedelja Su
ne radi

Kompanija Flux Technology doo osnovana je 2012. godine. Nastala je na ideji da se u eri vrtoglavog tehnološkog napretka, upravo nove tehnologije iskoriste u kreiranju proizvoda koji su štedljivi i energetski efikasni i dugotrajni. To su proizvodi koji ne sadrže komponente štetne za okolinu i kao takvi obezbeđuju ljudima, a posredno i samoj prirodi, preko potrebnu uštedu i korist na mnogim poljima.

Razvojem sopstvene proizvodnje velikog dela asortimana i mnogobrojnim realizovanim projektima na domaćem tržištu, u regionu i zemljama EU, kompanija Flux Technology uzdigla se u sam vrh proizvođača LED osvetljenja na Balkanu.

Proizvodi kompanije Flux Technology visokog su kvaliteta. Sve komponente su izrađene od najkvalitetnijih materijala, svetiljke poseduju savremen i sveden dizajn, a kvalitet i dugotrajnost već su veoma prepoznatljivi na tržištu. Kao kompanija koja u sopstvenim pogonima izrađuje svetiljke, vršimo rigoroznu kontrolu kompletnog procesa proizvodnje i na taj način obezbeđujemo izuzetno dug vek trajanja svetiljki. Imamo tradiciju davanja dužeg garantnog roka od uobičajenog.

Kompaniju svakodnevno pokreće poseban motiv da konstantnim razvojem, usvajanjem novih tehnologija, kreiranjem novih ideja i osluškivanjem klijenata, vredno i predano sprovodi u delo svoju viziju o osvetljenju. Brinući o obostranom zadovoljstvu, kostantno potvrđujući kvalitet, Flux Technology osigurava dugoročnu saradnju i obezbeđuje sigurne i uspešne poslove.

Ono što izdvaja Flux Technology na regionalnom tržištu je i posedovanje kompletne opreme za asembliranje elektronskih komponenti, laboratorije za ispitivanje komponenata i gotovih svetiljki, pogona za izradu raznih vrsta induktivnosti, pogona za mašinsku obradu metala sa alatnicom, zatim sektora sklapanja rasvetnih tela u gotove proizvode, kao i projektantsko komercijalni sektor.

Kompanija je naročito ponosna što iza njenog imena stoji tim izrazito stručnih ljudi, koji svakodnevno rade na sopstvenom stručnom usavršavanju, unapređenju proizvodnje i samih proizvoda, širenju novih ideja i praćenju sve zahtevnijih i sofisticiranijih potreba dinamičkog poslovnog tržišta. Stručni tim čine mladi i veoma talentovani ljudi koji su spremni da usklađujući se sa modernim trendovima, svoje znanje i iskustvo stave na raspolaganje potrebama klijenata, o čemu svedoči i izrazito veliki broj uspešno završenih projekata. Proizvodi kompanije Flux Technology osvetljavaju veliki broj objekata kako u zemlji, tako i u regionu, a među kupcima i saradnicima su neke od najuspešnijih kompanija na ovim prostorima.

Ukoliko ste zainteresovani da koristite naše proizvode i sa nama ostvarite dugoročnu saradnju, bilo kao krajnji kupac ili distributer, biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo u toj misiji. Za više detalja posetite naš sajt.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost