Flux Pro - distributer Samsung klima uređaja

Majora Zorana Radosavljevića 374 
11080 Beograd (Zemun) 
T: 011/6557‑837
F: 011/6557‑837

Preduzeće FLUX PRO d.o.o. postoji u raznim oblicima organizovanja od 1995 godine. Flux Pro sa gotovo dve decenije iskustva na polju klimatizacije, generalni je uvoznik i distributer SAMSUNG sistemske klimatizacije za Srbiju i Crnu Goru. Naše osnovne delatnosti su projektovanje, distribucija i izvođenje termo-tehničkih instalacija, baziranih na implementaciji VRV sistema klimatizacije - najkompleksnijeg i energetski najefikasnijeg sistema za klimatizaciju poslovnih i komercijalnih prostora.

Proizvodnja

Flux Pro d.o.o.se bavi i proizvodnjom i montažom pocinkovanih kanala za distribuciju vazduha. To su vazdušni kanali, fazonski elementi, komponente, potrošni material.

Flux Pro izvodi i završne radove u građevinarstvu:

  • Arhitektonsko-građevinski radovi
  • Hidrotehničke instalacije
  • Elektro energetske instalacije
  • Telekomunikacione i signalne instalacije
  • Protiv požarne instalacije

Zahvaljujući našem iskustvu u radu, kao i kvalitetu brenda čiji smo generalni uvoznici, pouzdano možemo da odgovorimo na sve zahteve savremene gradnje. Posvećeni smo poštovanju najsavremenijih ekoloških standarda, kao i najsavremenijih standarda u uštedi energije. Kompanija Samsung, kao naš partner, sa svojim uspešnim trajanjem, inovativnošću i kvalitetom predstavlja danas na svetskom tržištu lidera u razvoju novih tehnologija, kako u elektronici, tako i u sistemskoj klimatizaciji. Zastupljen u skoro svim sferama savremenog života, Samsung je 2014. godinu završio kao 7 globalni brend u svetu. Sa svojim naprednim i efikasnim sistemima za klimatizaciju, Samsung poseduje jake reference u saradnji sa velikim svetskim kompanijama i grupacijama.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo sve pogodnosti koje podrazumevaju jednog izvođača za projektovanje, isporuku, montažu i servisiranje sistema klimatizacije vrhunskog kvaliteta, što sobom nosi jednostavnu organizaciju, neograničenu odgovornost za kvalitetno izvršenje posla, ali i cenovno najpovoljniju ukupnu ponudu. Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2022 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost