• Floor Experts - parketi, laminati i podne obloge

  Koče Popovića 6 
  11000 Beograd (Savski Venac) 
  T: 011/228‑1409

  Radno vreme

  Ponedeljak Mo
  08:00-20:00
  Utorak Tu
  08:00-20:00
  Sreda We
  08:00-20:00
  Četvrtak Th
  08:00-20:00
  Petak Fr
  08:00-20:00
  Subota Sa
  09:00-14:00
  Nedelja Su
  ne radi

  Floor experts je preduzeće specijalizovano za prodaju i montažu podnih obloga od drveta i pratećih materijala. Posluje više od jedne decenije i nastavlja da širi svoje poslovanje. Najveći je distributer drvenih podnih površina u regionu Jugoistočne Evrope. Proizvodi se izvoze u više od 40 država. Floor experts preko svojih poslovnica, pored Slovenije pokriva i ostala tržišta država u regionu, od Hrvatske do Makedonije, a pokriva i tržišta država Srednje Evrope.

  Proizvodni asortiman pruža bogatu i široku ponudu podnih obloga i površina. Klasično rešenje za podne obloge svakog doma jesu parketi. Dvoslojni i troslojni gotovi parketi, drvene obloge za spoljne površine, drvene obloge za unutrašnje i spoljne zidove samo su deo asortimana Floor expertsa.

  Veliki izbor laminata

  Pored toga, važan deo njihovog proizvodnog programa jeste laminat, koji postaje sve popularnija podloga za savremene domove. Ono što laminate posebno izdvaja jeste višestruka primena i funkcionalnost. Dostupni su u preko 450 uzoraka, što znači da možete izabrati onaj model koji će se na najbolji način uklopiti sa ostatkom vašeg enterijera. Pored toga održavanje laminata je jednostavno, što ga dodatno čini pogodnom podnom površinom.

  Deo proizvodnog programa čine i vinil podne podloge, linoleum u pločama, lajsne, kao i svi ostali materijali koji su neophodni za montažu podnih obloga.

  Parketi po meri za svačiji ukus

  Još jedna usluga koju pruža Floor experts jeste izrada parketa po meri, što je ujedno jedno od luksuznijih rešenja za podne površine. Veliki izbor parketa i boja pružaju mnogobrojne mogućnosti klijentima da kombinuju i prilagođavaju parkete svojim potrebama i željama.

  Konstantan rad i odgovaran pristup poslu doprinose bogatoj ponudi kvalitetnih proizoda koji su tehnološki napredni i ekološki odgovarajući. Osoblje stoji na raspolaganju da pruži odgovarajuće savete i pomogne u odabiru adekvatne podne površine i propratnih materijala, a parketari su tu da pruže stručnu i kvalitetnu montažu.

  Kvalitetne podne površine na jednom mestu.

  © 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost