Fabrika elektro grejača Srećko

Pančevački put 104/A 
11000 Beograd (Palilula) 
T: 011/6558‑050
M: 063/574‑458

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-16:00
Utorak Tu
08:00-16:00
Sreda We
08:00-16:00
Četvrtak Th
08:00-16:00
Petak Fr
08:00-16:00
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

Kompanija FEG ”Srećko” je osnovana 1992.godine kao zanatska radionica, u vlasništvu Srećka Zdravkovića. Postepeno prerasta iz zanatske radionice u industrijskog proizvođača osnivanjem linijske proizvodnje, sektora komercijale i inženjeringa, razvojem lanca dobavljača, uvođenjem modernih mašina, modernih sredstava komunikacije.

Nakon niza uspešnih godina poslovanja, porasta obima proizvodnje, broja zaposlenih, 2015. godine fabrika je preseljena u novoizgrađeni objekat na Pančevačkom putu 104A. Prostire se na 600 m2 administrativnog i 600m2 proizvodnog prostora. Poštujući najviše standarde i zakonske propise, proizvodnja je izgrađena i prilagođena bezbednom i zdravom radu zaposlenih. Proizvodni pogon je organizovan u tri proizvodne linije, opremljen modernim mašinama renomiranih kompanija: CSM Machinery, Granlund, Khantal Machinery, Rossler i dr. Primena modernih materijala, nove tehnologije, kadrovski potencijal kompanije, kvalitet i dugogodišnje iskustvo plasiraju fabriku na poziciji vodećih proizvođača električnih grejača.

Fabrika elektro grejača “Srećko” nudi električne grejače za aparate u domaćinstvu: električne grejače za bojlere, šporete, termoakumulacione peći, tostere i roštilje, grejače za kupatilske grejalice, za veš mašine, kao i za mašine za pranje sudova. Takođe, nudi električne grejače za industrijske aparate, medicinske aparate, grejače koji se koriste u ugostiteljstvu i pekarstvu. Sektor inženjeringa će realizovati različite zahteve kupaca, dati najbolje rešenje i odgovor na svaki Vaš upit. Ukoliko ne pronađete u katalogu FEG “Srećko” adekvatan proizvod, možete pozvati naš komercijalni sektor ili sektor tehnike, poslati mail ili popuniti e-formu “Poručite po uzorku” na sajtu, na sledećem linku: www.egsrecko.rs/sr/porucite-po-uzorku. Sa zadovoljstvom ćemo izaći u susret svakom našem klijentu.

Celokupan asortiman električnih grejača možete videti na sajtu: www.egsrecko.rs 26 godina uspešnog poslovanja na domaćem tržištu, kao i tržištu Makedonije, Bugarske, Hrvatske, Rumunije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Italije, Ukraine, Holandije, Mađarske.

Grejači se kontrolišu i proizvode prema standardu SRPS EN 60 335 - Aparati za domaćinstvo i slični električni aparati. Usaglašeni su sa zahtevima propisa: Pravilnika o električnoj opreminamenjenoj za upotrebu u okviru određenih granica napona (“Sl. Glasnik RS” 25/2016 ). Svaki električni grejač podleže proveri otpora izolacije, dielektrične čvrstoće, merenju snage grejača, merenju odvodnih struja, ispitivanju i testiranju fizičkih karakteristika (oblika, dimenzija, mehaničkih i zavarenih spojeva). Kvalitet finalnog proizvoda je osiguran visokom standardizacijom tokom celog procesa proizvodnje, od ulazne kontrole materijala, preko kontrole proizvoda u toku procesa proizvodnje, do završne kontrole u skladu sa procedurama za kontrolisanje. Svi naši proizvodi su atestirani u laboratoriji instituta “Kvalitet” Niš. Imenovano telo “Kvalitet” ad Niš je sprovelo postupak ocenjivanja usaglašenosti i izdalo izjave o usaglašenosti za svaki model i tip električnih grejača.

Proizvodi nose CE znak kao garanciju da je proizvod usaglašen sa svim bitnim zahtevima evropskih direktiva Novog pristupa koje se na njega odnose i da je sprovedena ocena usaglašenosti kojom se dokazuje ispunjenost bitnih zahteva.
Ove godine implementiran je sistem menadžmenta kvalitetom ISO 9001:2015.

Proizvodni procesi se odvijaju tako da se vodi računa o ekološkim zahtevima zaštite životne sredine. Proizvodi su projektovani i proizvedeni tako da ne ugrožavaju zdravlje ljudi i domaćih životinja i nemaju štetan uticaj na okolinu, ukoliko se korisnik pridržava uputstava za rukovanje i montažu.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost