Esensa - proizvodnja dijetetskih suplemenata, medicinskih sredstava i kozmetike

Viline vode bb 
11000 Beograd (Palilula) 
T: 0800/200‑300, 4141‑130
F: 011/2084‑592

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-16:00
Utorak Tu
08:00-16:00
Sreda We
08:00-16:00
Četvrtak Th
08:00-16:00
Petak Fr
08:00-16:00
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

ESENSA d.o.o. je društvo za proizvodnju i prometovanje dijetetskih suplemenata, medicinskih sredstava, predmeta opšte upotrebe i biocida. Osnovana je 2002. godine kao proizvodnja u okviru FARMALOGIST-a, a od 2007. godine posluje pod nazivom ESENSA d.o.o. 2009. godine dobila dozvolu za proizvodnju medicinskih sredstava, a 2011. godine dozvolu za vršenje veleprometa lekova, medicinskih sredstava i polaznih supstanci za proizvodnju, odnosno izradu galenskih i magistralnih lekova u originalnom pakovanju.

Misija kompanije je zadovoljenje zahteva korisnika i prevazilaženje njihovih očekivanja kao i svih zainteresovanih strana, kroz stalno jačanje konkurentske pozicije na domaćem i svetskom tržištu, vrhunskim kvalitetom proizvoda.

Paletu od preko 200 proizvoda prate nova stručna saznanja uz uvažavanje potreba korisnika. Esensini proizvodi su jedinstvene formulacije nastale kao rezultat sopstvenog razvoja, utemeljenog na znanju i iskustvu, u kombinaciji sa dokazanim tehnologijama.

ESENSA d.o.o. je kod sertifikacionog tela SGS, sertifikovala sisteme upravljanja kvalitetom prema zahtevima: ISO 9001:2015 , SGS Certificate No. CH08/0344 za razvoj i proizvodnju dijetetskih suplemenata, medicinskih sredstava i predmeta opšte upotrebe i ISO 13485:2003 SGS Certificate No. GB14/91600 za razvoj, proizvodnju i distribuciju sprej rastvora za nos, spreja za uši, flastera, ultrazvuk i intim gela, gela i spreja za sportske povrede, hipertoničnog spreja za grlo i izotermalnog prekrivača, i sistem upravljanja bezbednošću hrane ISO 22000:2005 SGS Certificate No. CH11/0296 za proizvodnju dijetetskih suplemenata. Neki od naših proizvoda iz programa medicinskih sredstava, poput Marisola dobili su CE znak i izvoze se na tržište EU.

Naši proizvodni kapaciteti obuhvataju sledeće oblike: čvrste (tablete, kapsule); polučvrste (masti, kreme, gelovi) i tečne (sirupi, rastvori). Najpoznatiji ESENSINI brendovi: MARISOL; EXPULMO sirupi za decu; BURЯA kozmetika; BETAVITEVITI; BEOGRADSKI MELEM; GAVEZ gel; SALVI PANTEN oriblete; PROTECT CIMET; DR PLANT; AQUA ICE; HYDROSTAR; PROPOMINT SPREJ.

Proizvodi iz Esensinog asotimana, prodaju se i distribuiraju na tržištima Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Albanije, Bugarske, Azerbejdžana, Hong Konga i Kazahstana. Esensa uslužno proizvodi za kompanije iz Češke, Slovačke, Poljske, Rumunije, Bugarske, Singapura, Letonije, Litvanije, Azerbejdžana, Ukrajine i Kipra.

Želimo da budemo dostupni našoj ciljnoj grupi i obezbedimo im što bolje korisničko iskustvo. OnLine prisustvo kao i mogućnost da sa samo par klikova dobijete i informaciju i realizujete kupovinu online, predstavlja komparativnu prednost. OnLine Shop je ono što čini razliku i predstavlja dodatnu vrednost.

Kvalitet proizvoda, poverenje, zadovoljstvo kupaca i naših poslovnih partnera su naša definicija uspeha. Želja nam je da budemo lideri na tržištu prvenstveno u interesu potrošača.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost