Enso restoran

Mitropolita Petra 8 
11000 Beograd (Palilula) 
M: 063/594‑924

Restoransku ponudu u Beogradu, obogatio je rastoran fine kuhinje, Enso, koji se otvorio na adresi Mitropolita Petra 8. Ljubitelji umetnosti u kulinarstvu, mogu uživati u najfinijim specijalitetima u gradu i opustiti se u predivnom enterijeru restorana uz specijalnu selekciju vina, svakim danom osim nedelje.

Koncept Enso restorana je proizašao iz njegovog imena, sa njim se dopunjuje i predstavlja svojevrsnu celinu.

ENSO, predstavlja jednim potezom, rukom nacrtan krug i označava trenutak kada je um slobodan i dozvoljava telu da nesputano stvara. On simbolizuje apsolutnu harmoniju, snagu, minimalizam u izrazu i eleganciju.

Vođeni ovim pojmom, osmislili smo koncept Enso restorana koji spaja sve gore navedene karakteristike, kako u izboru menija koji će predstavljati svojevrsnu fuziju istoka, zapadne evrope i tradicionalne srpske kuhinje, tako i u pripremanju i serviranju hrane i dizajnu enterijera. Filozofija restorana počiva na kreativnosti i harmoniji ukusa i vizuelnog doživljaja hrane, sa posebnom posvećenosti svakom detalju.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost