Elektrodistribucija Obrenovac

  • (5 recenzija)

Recenzije

Toni Santano
Toni Santano

Ovo je veliki bezobrazluk jutros od 09:00h pa do sad nam iskljucujete struju ili ako su debili vase kojege koje nemaju pojma da poprave kvar ,nadjite strucnjake kakva je ovo zajebancija?ceo dan nas na 2 minuta ukljucite pa iskljucite .ili je iskljucite ili nemojte sve ce te da pokvarite a naravno to nije vas problem od frizidera, zamrzivaca pa nadalje .cist bezobrazluk nesposobni!!!!

  • 12-12-2021
Branislav Jovin
Branislav Jovin

Ovim putem izrazavam ozbiljno nezadovoljstvo, izazvanok bahatim ponasanjem Vasih zaposlenih.Danas prilikom intervencije( mada mi nije jasno kako EDS obavlja radove na i na distibutivnoj mrezi a i na privatnom objektu) U naselju Rvati, kauboji iz Vase kopanije su sa dva vozila blokirala( Kamion sa korpom i ternsko vozilo) izlaz Porodicne kuce u trenutku kada smo izlazili autobomilom iz dvorista. Ovo mozda i ne bi bio problem da se intervencija nije obavljalja kucu tj banderu pored, i da su na molbu da se pomere da izadjemo iz svog dvorista, na sta su se oglusili. Dalje sam morao da se objasnjavam sa radnicima , koji su naslz zgodno da mi gover sta ja treba da radim u mojoj kuci. Kada sam zatrazio radni nalog i kontakt osobu da prijavim slucan jedan od kaubja je hteo da se fizicki obracuna. Sramota….

  • 06-11-2021
Leo Tron
Leo Tron

Rvati isto vidim druga polovina od Fruškogorske u zadnje vreme ko bombardovanje,sad bez najave kod mene u kupatilu jedva gori,kuhinja ok,a ostalo nema ništa od svetla,a uredjaji i bela tehnika radi,dal ste pustili slabu struju,znam za Barič ali čudno mi ovo još nisam video,sat na šporetu jedva se vidi pa sam tako i primetio,a i tv i sony,šta je sad ovo i zovem vas,verovatno nisam jedini čim nemogu da dobijem,a za Bg,pa to je katastrofa tu sam morao da potegnem veze jer čekam godinu dana da vam platim da stave sat,lm e upravo ode skroz,sad nema ništa da radi,pa ovo je sjajno,toliko elektrana oko nas,a mi bez struje,like a stone age.😉🥴👏👍

  • 22-09-2021
Cane Iz Kafane
Cane Iz Kafane

Baric(kolonija) ne moze da sastavi 3 dana za redom da ima struju, sta radite , jel moguce da ne mozete da popravite kvar koji se konstantno ponavlja iz dana u dan, ljudi imaju decu, starije, greju se na istu,imate li vi majstora koji zna da otkloni kvar......

  • 17-12-2020
KURAYBER 07
KURAYBER 07

Dobar dan.Danas u 13h u naselju Rvati je vas radnik,bez icije dozvole usao u moje dvoriste,uz put,dresirajuci mog psa da ga ne dira.Videvsi mene Vas Radnik ne zna da izusti prosto DOBAR DAN.Nego poziva psa recima 'hajde hajde'da bi ga napao.Ne rekavsi ni dovidjenja otisao je uz cinicni smeh.Zelim da vas obavestim,da necu vise tolerisati takvo ponasanje!Moja je kuca moje je i dvoriste!Ako vlasnika nema-nema prava uci u tudji posed,pa makar sve gorelo,jasno.Zelim i hocu da znam ime/prezime vaseg zaposlenog lica,i da dam prijavu!

  • 01-10-2020
Napiši recenziju

Ocena:

Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.