Eko Farm - Proizvodnja dijetetskih suplemenata i stonih zaslađivača

Narodnog fronta 59 
21101 Novi Sad 
T: 021/453‑236
F: 021/450‑601

Pratite nas na Facebook-u:
www.facebook.com/eko.farm.ns

Eko Farm d.o.o. je privatna farmaceutska kompanija, koja se već 20 godina bavi proizvodnjom i distribucijom dijetetskih suplemenata po sopstvenoj recepturi i metodologiji izrade. Opredelili smo se za izradu tehnološki najzahtevnijih čvrstih farmaceutskih formi, kao što su tablete, film tablete, šumeće tablete, dražeje i praškovi.

Naša paleta proizvoda obuhvata dijetetske suplemente za jačanje imuniteta za decu i odrasle, preparate za nadoknadu nedostatka gvožđa i kalijuma u organizmu, kompleks B vitamina, oralne antiseptike na bazi propolisa i etarskog ulja žalfije, kao i stone zaslađivače. Ekosept, Propolis C-100 (“sa pčelicom“) i Vitamin C-500 su naši najprepoznatljiviji brendovi, koji su široko rasprostranjeni na tržištu Srbije i zemalja regiona.

Pored kreiranja sopstvene palete proizvoda, već dugi niz godina bavimo se i uslužnom proizvodnjom. Našim klijentima nudimo usluge izrade praškova, suve i vlažne granulacije, tabletiranja metodom direktne kompresije, izrade film tableta, dražeja, efervescentnih tableta, kao i pakovanja pomenutih oblika u primarnu ambalažu u vidu mekih i tvrdih blistera, kesica i fiola. Zahvaljujući našem stručnom razvojnom timu i obučenom osoblju u mogućnosti smo da odgovorimo na najsloženije zahteve klijenata u veoma kratkom roku.

Pružamo usluge intelektualne prirode iz oblasti farmaceutske tehnologije, u vidu razvoja novih ili korigovanja već postojećih receptura dijetetskih proizvoda. Vaše ideje uz naše sugestije dovodimo do realizacije, a posebne pogodnosti dajemo klijentima zainteresovanim i za uslužnu proizvodnju u okviru naše kompanije.

U cilju kontinuiranog poboljšanja kvaliteta finalnog proizvoda implementirali smo i uspešno primenjujemo Sistem menadžmenta kvalitetom i Sistem menadžmenta bezbednosti hrane u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001 i ISO 22000. Zahtevi se odnose na ceo tok proizvodnje dijetetskih suplemenata, počevši od nabavke sirovina, ambalaže i ostalog materijala vrhunskog kvaliteta, do isporuke gotovih proizvoda krajnjim korisnicima.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost