Dual PVC - stolarija od PVC profila

16. oktobra 89 
11300 Smederevo 
M: 060/4789‑141

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-16:00
Utorak Tu
08:00-16:00
Sreda We
08:00-16:00
Četvrtak Th
08:00-16:00
Petak Fr
08:00-16:00
Subota Sa
08:00-14:00
Nedelja Su
ne radi

Kategorije

Posetite i našu Facebook stranicu: https://www.facebook.com/DUALPVC

Na našem tržištu ima mnogo proizvođača PVC stolarije koji nude različit kvalitet.

Slikovito predstavljeno - kupac se nalazi u lavirintu sa kratkim hodnicima i na svakom uglu susreće se sa terminima: najkvalitetniji, najpovoljniji... a tu je i priča o komorama. Prema tome, sa kakvim predznanjem treba ići u kupovinu PVC stolarije? PVC stolarija je sistem i svaki parametar koji učestvuje u kvalitetu proizvoda je bitan. Sistem stolarije u DUAL-PVC možemo podeliti na:

VEKA profil

VEKA Softline MD (Petokomorni profil blago zaobljenih kontura debljina spoljnog i unutrašnjeg zida 3mm i dodatnim PVC nosačem za treći dihtung). Termička vrednost profila Uf = 1,2 W/m2*K.. Ojačanje u štoku je kutijastog oblika i od pocinkovanog lima debljine 1,5 mm. Guma se ručno ubacuje u profil nakon spajanja PVC profila, tako da u uglovima PVC stolarije guma nema prekid. Štokovi se mogu međusobno kombinovati, tako da jedan PVC prozor može imati četiri različita štoka.

Roto NT okov

Serija okova Roto NT je sa nosivošću šarke u pero krila od 130kg, sa standarnim sistemom zatvaranja i kipovanja, mikroprovetravanjem i RC1 sigurnosnim prihvatnikom na glavnom krilu. Pozicije koje su više od 1900mm pripadaju tkz balkonskim elementima i postavlja se šnaper sa spoljnom ručicom. Skriveni okov tkz Roto NT DESIGNO II, kada šarke nisu vidljive i nalaze se u falcu štoka. Ručice mogu biti: MACO Harmony F1 ili Roto SWING, opciono nudimo ručice sa Hoppe Secustik sigurnosnim mehanizmom.

Dodatna oprema:

Child safety lock - dozvoljava da se krilo kipuje ali ključ (koji nije fiksiran i može se sa sobom poneti) blokira da se krilo okretno otvara

Blokada okretnog otvaranja u uglu od 15 do 90 stepeni.

Sistem trokrilnog prozora Zaperband ili trokrilni prozor bez prečke.

Guardian staklo

Standardna ponuda obuhvata termopakete od stakala: Clima Guard Solar, Clima Guard Premium i Float Glass ExtraClear. Termopaket može biti sa dva stakla (28mm) u kombinaciji Clima Guard Solar 4mm sa Float Glass ExtraClear 4mm ili sa tri stakla ukupne (40mm) u kombinaciji Clima Guard Solar 4mm sa Float Glass ExtraClear 4mm sa Clima Guard Premium. U oba slučaja prostor između stakala je napunjen gasom Argon kako bi se zbog njegove niže toplotne provodljivosti uticalo na bolju termičku vrednost termopaketa. Termička vrednost kod dvoslojnog stakla je 1,1 W/m²K, a kod troslojnog stakla 0,6 W/m²K. Kombinacijom stakla Clima Guard Solar 6mm sa laminiranjem dva stakla Float Glass ExtraClear 4mm, folijom PVBSR (0.76mm) ili folijom za zvučnu izolaciju u debljini termopaketa 38mm može se ostvariti zvučna izolacija od 43dB, a da pri tome toplotna izolacija ostane 1,1 W/m²K.

Na kraju možemo zaključiti sa parametrom koji je na prvom mestu a to je kvalifikovano ljudstvo, a u našu stručnost i odgovornost možete se sami uveriti posetom našim izložbenim salonima. Definišite šta je to što očekujete od vaše PVC stolarije i pošaljite nam upit, pozovite nas.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost