Dom zdravlja Čajetina

  • (5 recenzija)
Kategorije

Recenzije

Milica P.
Milica P.

Sve pohvale za Dr Dragog Kuzeljevica i Dr Mirjanu Djurovic. Veliko hvala pedijatrijama u ambulanti na Zlatiboru pored poste. Sestre necu komentarisati, one su sramota ove ustanove kao i veliku doktorku Gordanu Bojovic, kako videh na uputu da se zove, sramota zdravstvenog sistema. Ali da ne kvarim utisak nebitnim ljudima, pedijatri i ova dva navedena lekara, pohvala, ostali velika 0. Pozdrav.

  • 03-02-2024
Jovana Janković
Jovana Janković

Najbolja ustanova u RS u koju smo do sada svratili, a putujemo non stop. Sve pohvale za dr M. Ðurović i dr D. Kuzeljević. Svaka čast, Vi ste pozitivan primer drugim zdravstvenim ustanovama! Svako dobro! Jovana, Beograd.

  • 13-08-2023
Sofija Lukic
Sofija Lukic

Želim da pohvalim ekipu Hitne pomoći, kao i Dom zdravlja u Čajetini Veliko hvala ljekarima, medicinskom osoblju Doma zdravlja u Čajetini, kao ekipi Hitne pomoći,koja je bila veoma brza,stručna,ljubazna... Ovakva požrtvovanost, ljubaznost, briga za pacijenta ,stručnost se danas ne viđaju tako često... Srdačan pozdrav i svako dobro u daljnjem radu, Sofija!

  • 11-08-2023
DEJAN VUČIĆ
DEJAN VUČIĆ

Sve pohvale za Dom zdravlja u Čajetini, a posebna pohvala za dr Dragi Kuzeljević, svaka čast!

  • 03-06-2023
vera73
vera73

Ovim putem želim neizmerno da se zahvalim dr Jeli Trnavčević, na nesebičnoj pomoći, podršci, ljudskosti pre svega. Naime, bila sam na Zlatiboru na odmoru sa ćerkom, kada je dobila tegobe i bio joj je neophodan pedijatar. Odvela sam je u DZ Čajetina i tamo nas je dočekala dr Trnavčević. Ta predanost svojim pacijentima i toplinu u rečima nisam odavno videla iako sam radnik Kliničkog Centra Srbije. Još jednom se neizmerno zahvaljujem doktorki, i želim joj puno zdravlja i sreće. Puno pozdrava od pacijentkinje Djurdje Kandić i njene mame Vere.

  • 05-09-2015
Napiši recenziju

Ocena:

Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!
Slične kategorije