Dom za stara lica Najmiliji

Vojni put 2. 293/A 
11080 Beograd (Zemun) 
M: 063/712‑3306

Dom za stara lica Najmiliji nalazi se u mirnom kraju Zemuna, pružajući korisnicima priliku da svakodnevno uživaju u prirodnom ambijentu i provode vreme u prirodi i na svežem vazduhu. Objekat je građen namenski za sadašnju upotrebu, a enterijer doma ukusno je uređen i opremljen nameštajem koji pruža komfor i udobnost. U dvorištu se nalaze baštenske garniture i klupe namenjene odmaranju. Zajedničke prostorije pažljivo su opremljene, a u svakoj sobi nalaze se kreveti zaštićeni ogradicama prema medicinskim standardima, u cilju bezbednosti korisnika.

Dnevni ritam doma zasnovan je na svakodnevnom druženju i aktivnostima, sa ciljem da korisnicima omogući da kvalitetno provode vreme, čitajući knjige i novine, igrajući društvene igre ili izrađujući razne predmete, štrikajući, vezući i slično. Dom poseduje prostran dnevni boravak namenjen gledanju televizije i slušanju muzike, a svakom korisniku ostavljena je mogućnost da po sopstvenoj želji organizuje i provede dan.

Stručno osoblje doma korisnicima je uvek na raspolaganju. Uz celodnevni nadzor i brigu, organizovana su noćna dežurstva medicinskih sestara i negovateljica, tako da u svakom trenutku korisnicima mogu pružiti potrebnu pomoć, dati terapiju, izmeriti temperaturu, pritisak, dati injekciju i pomoć prilikom oblačenja, kupanja, šetnje i ostalih aktivnosti.

Velika pažnja posvećena je društvenim aktivnostima korisnika i kontaktu sa porodicom i najbližima. Zato u domu organizujemo proslave rođendana, praznika i događaja važnih korisnicima sa porodicom i prijateljima. Takođe, organizovana su folklorna društva, izleti i druženja sa volonterima. Pored telefonske, postoji i internet konekcija, pa je kontakt sa porodicom moguć 24h dnevno.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost