Diva estetic dr Bogdanović - dermatološka ordinacija

Njegoševa 19/A 
11000 Beograd (Vračar) 
T: 011/2323‑555
M: 063/291‑919

Radno vreme

Ponedeljak Mo
09:00-20:00
Utorak Tu
09:00-20:00
Sreda We
09:00-20:00
Četvrtak Th
09:00-20:00
Petak Fr
09:00-20:00
Subota Sa
09:00-15:00
Nedelja Su
ne radi

Diva estetic dr Bogdanović – dermatološka ordinacija i specijalizovani trihološki centar


Dermatološka ordinacija Diva estetic počela je sa radom 19. novembra 2018. godine. U njoj je pacijentima na raspolaganju stručni tim poliklinike Diva, sastavljen od lekara specijalista dermatologije i estetske hirurgije, pod vođstvom estetskog hirurga dr spec. Svetlane Bogdanović, pionira u radiotalasnoj i laserskoj hirurgiji i dermatologiji na našim prostorima i osnivača poliklinike Diva, prve poliklinike za estetsku medicinu i dermatologiju, koja je već više od 27 godina sinonim za stručnost u ovoj oblasti.

Diva estetic dr Bogdanović, dermatološka ordinacija, specijalizovana je za antiaging procedure i dermatološke lasere. U njoj se nalazi i trihološki centar za lečenje opadanja kose i popravljanje njenog kvaliteta, a pacijentima je dostupan je i novi TwinLight laser koji predstavlja zlatni standard u estetskoj dermatologiji za podmlađivanje lica i vrata i poseduje posebne programe za oblikovanje i zatezanje tela. Poliklinika Diva do sada je bila jedina u regionu koja je u ponudi imala ovaj sofisticirani i izuzetno efikasan laser, a od sada je dostupan i u dermatološkoj ordinaciji Diva estetic u Njegoševoj 19a.

Pored toga, ukoliko želite da:

Zbog iskustva i znanja lekara koji rade u poliklinici Diva dr Bogdanović, ali i savremenih procedura, metoda rada i lasera, svoje poverenje je tokom godina ovoj ustanovi ukazalo više stotina hiljada pacijenata, kako iz zdravstvenih, tako i estetskih razloga, a sada je sve to na raspolaganju i u Diva estetic dr Bogdanović dermatološkoj ordinaciji.

Naš najveći podsticaj i naša najbolja preporuka su naši zadovoljni pacijenti.

Iskoristite i Vi našu stručnost i znanje i zakažite besplatne konsultacije.

Vaša dermatološka ordinacija Diva estetic dr Bogdanović.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2022 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost