Diskont pića Tim 99

Vojvođanska 170 
11271 Beograd (Surčin) 
M: 062/293‑089

Radno vreme

Ponedeljak Mo
07:30-21:00
Utorak Tu
07:30-21:00
Sreda We
07:30-21:00
Četvrtak Th
07:30-21:00
Petak Fr
07:30-21:00
Subota Sa
08:00-20:00
Nedelja Su
08:00-15:00

Kategorije

Kompanija "Tim 99 d.o.o." je osnovana 1999 godine.

Timski rad i timski duh u kompaniji doprineo je da smo ubrzo postali jedna od najvećih distributerskih kuća u Srbiji. Distribucija pića je naša osnovna delatnost i ono u čemu smo bez premca, jer našim partnerima možemo da ponudimo kompletnu uslugu - od uvoza i carinjenja robe, preko skladištenja, marketinških aktivnosti, do prodaje i isporuke. Za sve prodajne programe koje mi distribuiramo, garantujemo dostupnost robe krajnjim potrošačima u svakom trenutku i na svakom mestu.

Imajući u vidu posvećenost ostvarenju ciljeva, nastojimo da dostignemo ideal distribucije - 100% preporučenog portfolija, u 100% objekata, 100% vremena.

Naši partneri u poslovima distribucije su velike međunarodne i domaće kompanije. Njihovo dugogodišnje multinacionalno iskustvo i znanje u kombinaciji sa našom energijom, fleksibilnošću i kreativnošću iz godine u godinu donosi uspeh i rast.

Usmerenost na kvalitet usluge, organizacija, poznavanje lokalnog tržišta, kao i dobra geografska pokrivenost su ono što nas izdvaja i čini jednom od najvećih distributerskih kuća u Srbiji.

Pored distribucije preko 1000 alkoholnih i bezalkoholnih artikala, zastupamo nekoliko multinacionalnih kompanija.

Naši brendovi su prepoznatljivi na tržištu po idealnom odnosu cena-kvalitet i duboko ulazeći u svest potrošača ostvaruju iz godine u godinu sve veću popularnost i porast prodaje.

Neki od najpreoznatljivijih brendova su: Label 5, Winchester iz kategorije viskija; Agavita, Gibsons, Custers, Lordson, Jelzin, Poliakov iz kategorije belih alkoholnih pića; Dulong, Grand Sud, Brut D’ Argent, Porto Cruz, Casa Campo iz vinskog programa; Orangina i Limona iz kategorije bezalkoholnih napitaka i Amigos kafa.

U okviru kompanije je i lanac od 15 specijalizovanih maloprodajnih objekata, lociranih na teritoriji Beograda. Dugo godina imamo odličnu saradnju sa svim velikim kućama: Delhaize, Idea, Mercator, Metro, Veropoulous, Dis, Univerexport, Interex… kao i sa najvećim veleprodajana na teritoriji Srbije.

Godine 2012 počeli smo da sarađujemo sa Nis-om a.d. Nis-ove benziske stanice snabdevamo sa celokupnim dodatnim asortimanom - program alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i program konditora.

Godine 2013 saradnja je započeta sa Luk Oil-om a.d. U 2014 počeli smo saradnju sa Mol-om Serbia d.o.o. i na taj način smo proširili kapacitete koji se odnose na snabdevanje Petrol Kanala.

Misija Tim-a 99 je da ubuduće razvija i unapređuje svoj odnos, kako sa poslovnim partnerima, tako i sa svojim potrošačima.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost