Diskont hrane i pića Swisslion Takovo

Svetosavska 394/A 
11460 Barajevo 
M: 062/800‑7612

Kategorije

„Slatke kuće“ i „Sl Marketi“ su maloprodajni objekti poslovnog sistema Swisslion-Takovo. Na teritoriji Srbije ova dva lanaca posluju preko 25 godina, dok lanac maloprodajni objekti „Slatke kuće“ postoje i na teritoriji Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

Razlika u formatima „Slatke kuće“ i „SL Marketi“ je u površini objekata i širini asortimana koji je u ponudi.

„Slatke kuće“ u svojoj ponudi imaju preko 700 artikala koji svojim atraktivnim cenama i proverenim kvalitetom privlače veliki broj potrošača. Pored svima omiljenih brendova poput Eurocrem-a, Choco busicit-a, Takovo Viljamovke, Eurovafl-a, Čarobnjaka, Juhu barova, Yo Yo čokolade sa rižom, Euoblok-a, Juvitana kašica i mnogobrojnih drugih proizvoda Swisslion kompanije i kompanije Takovo, u ponudi se nalaze i vina Vinarije Drašković koja savršeno dopunjavaju postojeću ponudu.

„Sl Marketi“ prostiru se na površini do 700 kvadratnih metara i nude bogat asortiman ne samo proizvoda poslovnog sistema Swisslion - Takovo već i najeminentnijih domaćih proizvođača robe široke potrošnje. Zbog stukture svoje ponude i izuzetno povoljnih cena, kao i čestih akcijskih sniženja, „Sl Marketi“ predstavljaju jedno od omiljenih mesta porodične kupovine.

Više informacija o „Slatkim kućama“ i „Sl Marketima“ kao i aktuelnim akcijama pronađite na sajtu www.swisslion-takovo.com/akcije

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2022 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost