Diplon - kupatilska i sanitarna oprema

Autoput za Zagreb 20 
11283 Beograd (Zemun) 
T: 011/2250‑575, 2250‑576

Diplon d.o.o. - preduzeće je osnovano 2005. godine, bavimo se uvozom, veleprodajom, maloprodajom i izvozom proizvoda iz asortimana kupatilske opreme.

Paleta proizvoda robne marke Diplon obuhvata nekoliko hiljada artikala sanitarne keramike, sanitarnih armatura, kupatilske galanterije, hidromasažnih i običnih tuš kabina i kada, kupatilskih ogledala, kupatilskog nameštaja, hidromasažnih stubova, raznih vrsta priključaka i ventila, tuš ručica, tuš creva, itd.

Pored matične robne marke Diplon d.o.o. je uvoznik za srpsko tržište i najpoznatijeg svetskog proizvođača sanitarne keramike Ideal Standard, kao i renomiranih nemačkih proizvođača sanitarnih armatura Grohe i Kludi, te italijanskih Fratelli Frattini, bojlera Bosch i Ariston, španskih ventila Arco, nemačke galanterije za kupatila Ridder, sistema za ventilaciju Marley itd. Na domaćem tržištu imamo status distributera italijanske sanitarne keramike Pozzi Ginori, armature Paffoni, brinox veza Mateu i vodokotlića Geberit. Takođe nudimo odličan izbor uvoznih keramičkih pločica španskih proizvđača Argenta, Lotus, Rocersa, italijanske Fincibec grupacije sa brendovima Naxos, Monocibec i Century, te domaćih proizvođača Keramika Kanjiža i Keramika Zorka. Sve veći udeo u prodaji ima i novi brend Ventura, sa visokokvalitetnim sanitarnim armaturama, galanterijom, ogledalima i programom “rainfall” ultratankih inox tuševa do dimenzije 500x500mm. Artikli iz naše ponude se mogu kupiti na preko 500 prodajnih mesta širom zemlje, što sigurno predstavlja još jedan dokaz godinama stečenog poverenja trzišta u naše proizvode. Potražite nas u svim bolje opremljenim prodavnicama u Vašem mestu.

Posebnu pažnju posvećujemo usluzi i kvalitetu artikala koje prodajemo. U želji da naši sadašnji i budući klijenti budu zadovoljni uvedena je stroga kontrola kvaliteta svih artikala koji se nalaze u našem prodajnom asortimanu. Tehnička služba na najsavremenijim radnim stolovima pažljivo kontroliše svaki artikal pre nego sto on dospe do prodajnog prostora. Zahvaljujući velikom timu profesionalaca uvek možete biti sigurni da ste dobili pravu vrednost za Vaš novac.

Naši maloprodajni objekti se nalaze u Beogradu u Belmax Centru gde izložbeni prostor obuhvata gotovo 3000m² i Pančevu u Aviv Parku na preko 1000m². U njima možete pronaći sve što je potrebno za Vaše kupatilo, od hidroizolacije pa do dekoracije, kvalitetnu inormaciju ili savet, kao i mogućnost da iskoristite pomoć naseg arhitekte prilikom dizajniranja Vašeg kupatila.

Proizvode matične robne marke izvozimo na tržišta Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Mađarske i Nemačke.

Tu smo da Vam pomognemo,
Vaš Diplon

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2018 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost Prijavite promenu