• Digit Kancelarija Novi Sad

  Seljačkih buna 91 
  21101 Novi Sad 
  M: 063/657‑592

  PROFIL

  DIGIT d.o.o. Beograd je više od dvadeset pet godina jedan od vodećih sistem integratora i solution providera na tržištu Srbije sa značajnim referencama u domenu izgradnje kompleksnih informacionih sistema u svim segmentima poslovanja.

  Fokusirani smo na stalno unapređenje poslovanja naših korisnika. U dostizanju ovih ciljeva naša strategija je da tržištu nudimo proizvode, usluge i rešenja koja su bazirana na najnovijoj tehnologiji, koja donose najbolju svetsku i domaću iskustvenu praksu, uz prihvatljivu cenu korišćenja.

  DELATNOST

  Našu kadrovsku strukturu čine vrhunski sertifikovani inženjeri i konsultanti sa bogatim iskustvom na realizaciji najkompleksnijih projekata izgradnje informacionih sistema.

  • Razvoj i implementaciju poslovnog softvera,
  • Obuka profesionalnog IT kadra u ovlašćenom ORACLE University centru,
  • Prodaja računarske opreme i softvera sledećih proizvođača – HP Enterprise (HPE), HP Inc., Oracle, Microsoft, RedHat, Vmware, Veeam, Printronix, NetApp,
  • Servis računarsko-komunikacione opreme u garantnom i postgarantnom roku,
  • Projektovanje, instalacija i održavanje računarskih mreža.

  Svi ključni procesi preduzeća su sertifikovani po standardima ISO 9001:2015, ISO 14001:2004; BS OHSAS 18001:2007; ISO/IEC 20000-1:2011; ISO/IEC 27001:2013 i ISO 22301:2012, čime nastojimo osigurati dalje stalno unapređenje kvaliteta.

  PRODAJNI PROGRAM

  Najnoviji tehnološki proizvodi kompanije HP Enterprise, počev od pristupnih uređaja, preko standardnih Proliant servera, pa sve do najmoćnijih Integrity servera. Softverska rešenja kompanija Oracle, Microsoft, Vmware, RedHat. Široka paleta računara, perifernih uređaja printeri i skeneri firmi HP, Printronix, Fujitsu i Tally. Storage rešenja kompanije NetApp.

  APLIKATIVNI SOFTVER

  Razvoj aplikativnog softvera bazira se na ORACLE/Java alatima, a produkcija se obavlja na ORACLE relacionoj bazi i ORACLE aplikativnom serveru najnovije verzije Oracle 11g i 12c. Do sada smo u DIGIT-u razvili:

  • FIS - Finansijsko Industrijski Informacioni Sistem za poslovna i proizvodna preduzeća
  • EDIS - Elektrodistributivni Informacioni Sistem
  • AVRS - Automatsko Upravljanje Visoko Regalnim Skladištem
  • PORTIS - Informacioni Sistem Luke
  • CeBANK - Informacioni Sistem Centralne Banke

  ŠKOLSKI CENTAR

  DIGIT je ovlašćen ORACLE Education Provider. Naše iskustvo u oblasti obuke i hiljade zadovoljnih polaznika iz renomiranih srpskih kompanija, rezultat su kvalifikovanih i sertifikovanih predavača, savremeno opremljenog DIGIT školskog centra, kao i primena svetskih standarda Oracle korporacije u procesu obuke.

  SERVIS

  Servis isporučene računarske opreme, sistemskog i aplikativnog softvera u garantnom i vangarantnom roku prema sledećim nivoima:
  A-nivo 6 CTR (2h odziv i 6h popravka)
  B-nivo 4 sata odzivno vreme
  C-nivo Odziv sledećeg radnog dana
  D-nivo Po pozivu

  STRATEŠKI PARTNERI

  Oracle Partner
  Oracle Approved Education Provider
  HPE Partner
  HPE Authorised Service Partner
  MICROSOFT Partner
  VMware Partner

  Veeam Partner
  Trend Micro Partner

  PRINTRONIX Partner
  CISCO Partner
  NetApp Partner

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost