Design Hotel Mr. President

Karađorđeva 75 
11000 Beograd (Savski Venac) 
T: 011/360-2222
M: 063/1400-200

Kategorije

Design Hotel Mr. President, prvi je dizajn hotel u Beogradu i unikatan po svom konceptu. Poseduje 50 luksuznih soba, 10 apartmana i 1 predsednički apartman. U svakoj sobi nalazi se portret nekog od svetski poznatih predsednika. Hotel se nalazi u samom centru grada, u neposrednoj blizini turističkih atrakcija Beograd, kod autobuske i železničke stanice.

Najbolji srpski umetnici poklonili su Mr. Presidentu, nešto posebno, Rašmor planinu u srpsko-američkoj verziji koja se nalazi u Rašmor baru, kao i mnogobrojne skulpture u čeliku, slike i keramičke skulpture modernog dizajna koje su bile nagrađivane u Srbiji i u inostranstvu.

U oviru hotela nalazi se i Klub Mr. President, kafe i restoran, gde od 7 ujutru služimo razne specijalitete, veliki izbor pića i kafa. Poznat kao mesto za druženje za prijateljima ili poslovim partnerima, Klub Mr. President je idealno mesto za svaku priliku.

Enterijer hotela Design Mr.President-a sa mnoštvom detalja, daje pozitivnu energiju svojim gostima samim boravkom u prostoru i uživanju u svoj njegovoj lepoti.

​Web sajt: www.hotelmrpresident.com

​Facebook: www.facebook.com/designhotelmrpresident

Instagram: www.instagram.com/designhotelmrpresident

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus-a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2017 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost Prijavite promenu