Design Hotel Mr. President

3 1
1 recenzija
Karađorđeva 75 
11000 Beograd (Savski Venac) 
T: 011/360‑2222
M: 063/1400‑200

Kategorije

Design Hotel Mr. President, prvi je dizajn hotel u Beogradu i unikatan po svom konceptu. Poseduje 50 luksuznih soba, 10 apartmana i 1 predsednički apartman. U svakoj sobi nalazi se portret nekog od svetski poznatih predsednika. Hotel se nalazi u samom centru grada, u neposrednoj blizini turističkih atrakcija Beograd, kod autobuske i železničke stanice.

Najbolji srpski umetnici poklonili su Mr. Presidentu, nešto posebno, Rašmor planinu u srpsko-američkoj verziji koja se nalazi u Rašmor baru, kao i mnogobrojne skulpture u čeliku, slike i keramičke skulpture modernog dizajna koje su bile nagrađivane u Srbiji i u inostranstvu.

U oviru hotela nalazi se i Klub Mr. President, kafe i restoran, gde od 7 ujutru služimo razne specijalitete, veliki izbor pića i kafa. Poznat kao mesto za druženje za prijateljima ili poslovim partnerima, Klub Mr. President je idealno mesto za svaku priliku.

Enterijer hotela Design Mr.President-a sa mnoštvom detalja, daje pozitivnu energiju svojim gostima samim boravkom u prostoru i uživanju u svoj njegovoj lepoti.

​Web sajt: www.hotelmrpresident.com
​Facebook: www.facebook.com/designhotelmrpresident
Instagram: www.instagram.com/designhotelmrpresident

Recenzije (1)

Design Hotel Mr. President
3
5
She Wolf
Dobar da,postovanje!
ne znam kome ce ovaj mail da stigne konkretno ali nadam se nekom ko ima uticaj na personal i celokupan uvid u poslovanje vase.
Ne znam da li Vi zaista i od koga ste dobili 4 zvezvdice za hotel kad je usluga i vise nego losa i prestrasna ,za prenociste oko 7000 rsd placeno,soba mala skucena sa dva kreveta i jako hladna! buka od tramvaja i svega cega ne ...Osoblje dosta neljubazno ...
druga stvar sisla sam na kafu dole turska kafa se sprema na iglu od aparata,nije ni skuvana kako treba,nemate ni kuvalo ono jeftino,zgrozena sam.Dorucak i nekako ok je, popodne smo porucili pizzu koju smo cekali 45 min polu-zivu sa nekim kulenom koju uopste nsimo trazili.
Nadam se da cete ozbiljnije voditi ovu pricu kao i hotel sam ,jer ne opravdavate ni po cemu 4 zvezvdice. u svakom slucaju ne bismo nikome prepurucili niti opet dosli.

Želite li da dodate Vašu recenziju?

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost