Dental Implant - centar za savremenu stomatologiju i implantologiju

Bulevar despota Stefana 13 
11103 Beograd (Stari Grad) 
T: 011/724‑6995
M: 065/568‑0060

Radno vreme

Ponedeljak Mo
10:00-18:00
Utorak Tu
10:00-18:00
Sreda We
10:00-18:00
Četvrtak Th
10:00-18:00
Petak Fr
10:00-18:00
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

Višegodišnja tradicija se povezuje sa našim iskustvom u stomatološkoj ordinaciji čiji je osnivač dr Ivan Stojanović, koji je okupio tim stručnjaka sa iskustvom. Stomatološka ordinacija Dental implant je specijalizovana za oralnu hirurgiju i impantologiju.

Nastojimo da kvalitet usluge bude ono po čemu nas prepoznaju i po čemu se razlikujemo od ostalih stomatoloških ordinacija. Ako se odlučite da dođete kod nas, sigurno se nećete pokajati. Možete biti sigurni da nikada nećemo uraditi nešto polovično ili nedovršeno. Iz naše stomatološke ordinacije izlazite sa lepšim i većim osmehom. Procenat uspeha naše stomatološke ordinacije je znatno viši čak i od svetskih procenata, što samo govori u našu korist.

Osmeh koji će Vas pratiti posle nas će biti prepoznatljiv i moći ćete da se pohvalite da ste uz našu pomoć to dobili. Treba težiti savršenstvu, ništa manje od toga kod nas ne prolazi!

Naše stomatološke usluge

Usluge koje u našoj moderno opremljenoj stomatološkoj ordinaciji možete naći su: zubna implantologija, oralna hirurgija, protetika, paradontologija, ortodoncija, rekonstruktivna i estetska stomatologija. Sve ovo se radi sa najmodernijom aparaturom, kao i najmodernijim i svetski priznatim materijalima. Sve što od nas budete zatražili, pokušaćemo da sprovedemo u delo. Za nas ne postoji nereših problem kada su zubi i oralna hirurgija u pitanju.

U našoj stomatološkoj ordinaciji postoji i moderna usluga zubne implantologije. Mi smo specijalisti kada je u pitanju implantologija i imamo puno prezadovoljnih pacijenata koji o tome mogu i da posvedoče. Iza nas je dvadesetogodišnje iskustvo u radu sa zubnim implantatima.

Treba naglasiti da kod nas postoje mnoge akcije i popusti, o čemu se detaljnije možete informisati na web sajtu. Nalazimo se u Beogradu, dođite u našu stomatološku ordinaciju i uverite se i sami zašto smo toliko popularni.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost