Delta Transportni Sistem - DTS

Prva centralna radna 4 
22330 Stara Pazova 
T: 011/331‑4329

Delta Transportni Sistem (DTS) je kompanija specijalizovana za pružanje logističkih usluga. Vodimo računa da sve funkcioniše precizno u domenu logistike, a na našim klijentima je da rade ono što najbolje znaju – njihove core biznise. Svakom klijentu pristupamo individualno, kreirajući specifičan logistički koncept po njegovoj meri i u skladu sa njegovim potrebama. Naš ekspertski tim razvija za klijenta logistička rešenja po meri i omogućava ostvarivanje brze i pouzdane usluge koja odgovara očekivanjima klijenata.

Posedujemo najveću flotu u Srbiji koju čine vozila različite nosivosti prilagođena transportu robe različitog temperaturnog režima, a naša ponuda osim usluga transporta (domaći, međunarodni transport, prevoz merkantilne robe), modne logistike, podrazumeva i skladištenje, špediciju i manipulaciju robom.

Naši eksperti vam pomažu kod individualnog optimizovanja vaših logističkih sistrema kako bi vaš supply chain funkcionisao na najvišem nivou, uz povećanu efikasnost i sniženje troškova.

DTS uvek poziva sve vlasnike jednog ili više transportnih vozila na saradnju. Konstantnim upošljavanjem vozila, edukacijom i racionalnim odnosom, omogućujemo stabilan posao.

Usled širenja poslovnih aktivnosti u oblasti logistike i transporta u novom distributivnom centru u Staroj Pazovi imamo konstantnu potrebu za novim kadrovima na svim pozicijama u okviru sistema.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost