Deja Estetic & Anti-Aging centar

Nebojše Đukelića 10 
11030 Beograd (Čukarica) 
T: 011/238‑1509
M: 065/2737‑222

Radno vreme

Ponedeljak Mo
ne radi
Utorak Tu
09:00-21:00
Sreda We
09:00-21:00
Četvrtak Th
09:00-21:00
Petak Fr
09:00-21:00
Subota Sa
09:00-21:00
Nedelja Su
09:00-17:00

Deja Estetic & Anti-Aging je centar za estetsku dermatologiju, dermatohirurgiju i kozmetologiju. Naš cilj je da klijentima omogućimo da budu lepi i zdravi bez podvrgavanja hirurškim intervencijama. U moderno uređenom prostoru, nalazi se najsavremenija oprema za pružanje usluga iz oblasti estetike, dermatohirurgije i kozmetologije.

U želji da na jednom mestu ponudimo najbolju uslugu i rešenje za estetske i medicinske probleme, okupili smo tim vrhunskih stručnjaka sačinjen od hirurga, stručnih kozmetologa, fizioterapeuta i plastičnih hirurga sa dugogodišnjim iskustvom. Naše ljubazno osoblje u potpunosti je posvećeno svakom klijentu i osposobljeno da ponudi najbolje rešenje za negovanje lepote i zdravlja.

Polje našeg rada je korišćenje nehirurških, inovativnih i savremenih metoda u podmlađivanju i regeneraciji kože i tela. Procedure koje koristimo su potpuno bezbedne i bezbolne, ne ostavljaju ožiljke i nemaju neželjene efekte. Bilo da želite da se podmladite i osvežite svoju kožu, ili otklonite kožnu izraslinu koja vam stvara neprijatnosti, Deja Estetic & Anti-Aging tim tu je da vam se u potpunosti posveti i pruži vam najbolju moguću uslugu.

Naša želja je da klijentima ponudimo najbolju i najprijatniju uslugu u podmlađivanju i regeneraciji kože i tela. Zadovoljni klijenti motivišu nas da budemo još bolji i da svakom pojedinačnom posetiocu posvetimo posebnu pažnju, kako bi se kod nas osetio prijatno i posebno.

Biće nam drago da nam se javite i posetite nas, jer vaše zadovoljstvo je nama jedini cilj. Iznesite nam svoje želje i predloge, a mi ćemo vam ponuditi najbolje rešenje.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2022 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost