Danubia Park Hotel

Jezerske zvezde 48 
12220 Veliko Gradište 
T: 012/719‑5072, 719‑5073, 719‑5074

Kategorije

Kartice

Visa, Master, Maestro, Visa Electron, American Express, Dina C.

Na obali Srebrnog jezera, jednog od najlepših jezera u Srbiji, na samo 75 minuta vožnje od Beograda, ušuškan u bogato zelenilo nalazi se Danubia Park garni hotel. U jedinstvenom okruženju poznatom po turizmu, ribolovu i brojnim prirodnim, istorijskim i kulturnim znamenitostima kao što su Nacionalni park Ðerdap, Golubac, manastir Rukumija i mnogi drugi - ovaj smeštaj će Vam omogućiti relaksirajući i inspiritivan boravak o kakvom ste maštali.

Hotel Danubia Park je deo čitavog malog sveta zabave i uživanja izgrađenog na obali Srebrnog jezera - Silver Lake Resorta. Danubia Park je mesto zdravog odmora i relaksacije i bez obzira da li dolazite na poslovni skup, konferenciju, porodični ili romantični vikend predstavlja idealno mesto za obnavljanje životne radosti i uživanje u miru Srebrnog jezera. Vaše je samo da se prepustite.

Danubia Park je vrlo prijatno mesto i za sve koji dolaze na poslovni, porodični ili romantični boravak. U svakoj od 47 dvokrevetnih soba, 5 dvokrevetnih superior soba, 2 porodične sobe tip A (francuski ležaj + 2 ležaja), 2 porodične sobe tip B (3 ležaja + krevetac), 2 apartmana/2 (+ pomoćni ležaj), kao i u junior apartmanu - pronaći ćete TV, min bar, besplatni internet i sef.

Danubia Park je sa posebnom pažnjom opremljen za poslovne susrete, seminare, konferencije i team-building aktivnosti. Savremena i tehnički potpuno opremljena konferencijska sala može da primi 210 učesnika i da se, po potrebi podeli na tri manje sale (sala 1 sa 40 mesta, sala 2 sa 130 mesta, sala 3 sa 40 mesta). U zasebnoj klub sali 4 moguće je organizovati manje sastanke, prezentacije i skupove. Još jedna - peta sala, kapaciteta 50 osoba je na raspolaganju u prizmelju Hotela. Svaka sala ima sve tehničke uslove za prezentacije i sastanke (projektori, platna za projekciju, flip chart, ozvučenje).

Fitness & SPA ZONA ZDRAVLJA

Da bi Vaš boravak bio kompletno uživanje - u Garni hotelu Danubia Park je moguće i korišćenje fitness i SPA centra "ZONA ZDRAVLJA".

Probudite Vaša čula uz saunu, tropsku kišu i različite vrste masaže ili se relaksirajte u kompletno opremljenom fitnes centru i uživajte u bazenu i jaccuzi-ju.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2022 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost