Cvećara Kazablanka

Vojvode Stepe 2/A 
11000 Beograd (Voždovac) 
T: 011/2491‑675

Radno vreme

Ponedeljak Mo
07:00-24:00
Utorak Tu
07:00-24:00
Sreda We
07:00-24:00
Četvrtak Th
07:00-24:00
Petak Fr
07:00-24:00
Subota Sa
07:00-24:00
Nedelja Su
07:00-24:00

Kategorije

Cvećara Kazablanka je osnovana pre dve decenije i jedna je od vodećih cvećara u Srbiji. Gradila je svoj brend koji je danas postao prepoznatljiv po kvalitetu i postavio standarde u svojoj branši. Ime je dobila po vrsti orijentalnog ljiljana, koji je simbol ljubavi i vernosti.

Cvećara Kazablanka pažljivo bira svaki cvet i ima široku ponudu uvoznog rezanog i saksijskog cveća. Cveće se kupuje na međunarodnoj berzi cveća u Holandiji, jer nama je, pre svega, važan kvalitet.

Cvećara Kazablanka se nalazi na tri lokacije u Beogradu. Pored toga, otvorili smo i online prodavnicu gde možete pažljivo razgledati i izabrati svaki cvet, a dostava se vrši na kućnu adresu. Iz širokog asortimana cveća možete odabrati ruže u kutiji, bukete, aranžmane u korpi, 101 ruža, 1001 ruža, aranžmani u obliku srca, rezano cveće i ruže, saksijsko i sobno cveće, keramičke posude, žardinjere, kao i prihranu za cveće. Naši dostavljači potrudiće se da Vam cveće stigne sveže i pažljivo upakovano, u najkraćem mogućem roku, što će svakako obradovati Vaše namilije i ulepšati svakodnevni životni ili radni prostor.

Pored aranžmana za sve prilike, Cvećara Kazablanka dostavlja i aranžmane za rođendane, za saučešća, slavu i venčanja. Delatnost je priširena i pokrenuta je Agencija za organizaciju događaja i venčanja Kazablanka, koja okuplja tim profesionalaca za višegodišnjim iskustvom. Takođe, u ponudi je i održavanje i dekoracija poslovnog prostora, gde smo stekli veliki broj zadovoljnih klijenata, kao što su hoteli, instituti i mnogi drugi.

Posetite nas na nekoj od naše tri lokacije ili naraučite cveće online. Cveće je uvek pravi poklon, izraz je ljubavi, pažnje, gest dobrih i iskrenih namera i lepih želja.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost