Cvećara Ivona

Bulevar Vudroa Vilsona 12 
11000 Beograd (Savski Venac) 
 

Radno vreme

Ponedeljak Mo
10:00-22:00
Utorak Tu
10:00-22:00
Sreda We
10:00-22:00
Četvrtak Th
10:00-22:00
Petak Fr
10:00-22:00
Subota Sa
10:00-22:00
Nedelja Su
10:00-22:00

Kategorije

Cvećara Ivona nalazi se na četiri atraktivne lokacije u Beogradu: u Bulevaru kralja Aleksandra na Zvezdari, kod Autokomande, u Shopping centru Delta City i u Shopping centru Galerija Belgrade. Na svakoj od naših lokacija pronaći ćete bogat asortiman prelepog i uvek svežeg cveća, buketa i ostalih cvetnih aranžmana, kreiranih sa namerom da obraduju Vama drage osobe.

Naše iskustvo u cvećarstvu dugo je punih 30 godina, a pored prodaje cveća i cvetnih aranžmana, bavimo se i kreativnim radom. Vršimo dekorisanje enterijera poslovnog prostora, hotela i restorana za sve vrste proslava i svečanosti. Svakoj dekoraciji i aranžmanu posvećujemo mnogo truda, pažnje i ljubavi. Cvećara Ivona vrši izradu scenskih dekoracija za pozorišta, filmove i koncerte. Sigurni smo da će naša ponuda kvalitetnog cveća obogatiti i upotpuniti Vaše najlepše trenutke.

Inspiraciju pronalazimo u malim stvarima i trudimo se da ispunimo svaku Vašu želju kada su u pitanju dekoracije i aranžmani. Osoblje u našim cvećarama dočekaće Vas ljubazno i profesionalno, spremno da izađe u susret svim Vašim potrebama i zahtevima. Cvećara Ivona, takođe, vrši isporuku cveća na željenu adresu. Posetite nas na jednoj od naših lokacija, jer u našim cvećarama dočekaće Vas bajkoviti prizori raznolikog cveća i aranžmana po veoma pristupačnim cenama.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost