Crystal Hotel & Event Center

Oračko polje bb 
22410 Pećinci 
T: 022/818‑888, 811‑111
M: 064/9999‑988

Radno vreme

Ponedeljak Mo
07:00-23:00
Utorak Tu
07:00-23:00
Sreda We
07:00-23:00
Četvrtak Th
07:00-23:00
Petak Fr
07:00-23:00
Subota Sa
07:00-23:00
Nedelja Su
07:00-23:00

Kategorije

Crystal Hotel & Event Center je smešten u Pećincima koji okružuju sedam gradskih naselja - Beograd, Zemun, Stara Pazova, Ruma, Sremska Mitrovica, Šabac, Obrenovac i to ga činin idealnim za goste koje zanima obilazak grada. Međunarodni aerodrom “Nikola Tesla“ je udaljen svega 15 km od objekta.

Blizina auto-puta E-70 Beograd - Zagreb (krak evropskog Koridora 10) čini, takođe veliku prednost. U okviru objekta je dostupan i besplatni parking za više od 250 vozila.

Enterijer u kome dominiraju tople boje i prirodni materijali, poput čistog, punog drveta, kamena i zelenila, izdvojio se kao savršeno mesto gde ćete provesti Vama važne trenutke u životu.

Za sve goste koji preferiraju kulturne znamenitosti istakli bismo blizinu Muzeja hleba, etno kuća i pravoslavnih manastira širom Fruške gore.

Naš prirodni rezervat Obedska bara je idealno mesto za opuštanje i boravak u prirodi.

Hotel Crystal u svojoj ponudi ima 12 smeštajnih jedinica, od toga:

  • Jednokrevetna economy 3
  • Standard dvokrevetna 5
  • Superior dvokrevetna soba 2
  • Soba de luxe 2 ( sa hidromasažnom kadom)

Sve sobe su opremljene tuš kabinom, uređajem za klimatizaciju, WiFi internet pristupom, koji je besplatan u celom hotelu, LCD televizorima i besplatnom kablovskom televizijom, sefom, mini barom i mogućnost samostalnog pripremanja kafe i čaja koji se ne naplaćuje dodatno.

Recepcija je na raspologanju 24h dok je restoran otvoren u periodu od 07-23h.

Hotel Crystal je savršeno mesto za sve vrste događaja. Njegov ambijent je idealan za organizaciju venčanja, banketa, koktela, gala večera, prijema i ostalih vrsta svečanosti - različite veličine i koncepta.

Svaki od ovih događaja organizuje se sa podjednakom posvećenošću, na najvišem mogućem nivou, kako u vizuelno - estetskom smislu, tako i kada je reč o tehničkoj podršci, samoj usluzi i specijalitetima koji će se naći na meniju. Cilj je biti drugačiji, poseban, autentičan, izaći van uobičajenih okvira i ostati dostojan pamćenja - ističu iz Crystal Hotel & Event Centra.

Što se tiče kapaciteta Crystal Hotel & Event Center ima 2 zasebne sale ukupnog kapaciteta 540 + 140 sedećih mesta u postavci za svadbe i sve vrste proslava, odnosno, 1.100 stajaćih mesta, što ga čini više nego idealnim prostorom za održavanje koktela, prijema i sličnih događaja.

Sva pažnja usmerena je na želje klijenata kojima se pristupa individualno, kreirajući potpuno originalan koncept proslave, tako što vodimo računa o svakom detalju.

U daljem tekstu ćemo malo više govoriti o uslugama koje Crystal Hotel & Event Centar nudi.

SVADBENE PROSLAVE

Najbitniji deo prilikom organizacije venčanja i svadbene proslave je odabir odgovarajućeg restorana odnosno prostora.

Crystal Hotel & Event Center ima dve sale koje su pogodne za održavanje svadbenih svečanosti. Prelepi ambijent predstavlja specijalizovano mesto za proslave venčanja, kao i ostale vrste svečanosti. Maksimalni kapacitet je 530 mesta u većoj i 130 u manjoj sali.

Obe sale su klimatizovane, imaju besplatan parking na raspolaganju, kao i WiFi bežični internet.

Profesionalni i iskusni tim je uvek na raspolaganju da pruži punu podršku i savete koji su potrebni kako bi događaj protekao uspešno. Sva pažnja usmerena je na želje i potrebe klijenata.

Kod nas možete povesti prijatelje da zajedno proslavite najlepše trenutke ili povesti zaposlene kao i poslovne partnere na celodnevno druženje uz predavanja i seminare.

CATERING USLUGA

Crystal catering, koji posluje u sklopu Crystal Hotel & Event Centra, je tu da omogući organizaciju vrhunskog događaja i posluženja, kako u samom centru tako i u Vašem prostoru.

Bilo da je reč o privatnoj ili poslovnoj proslavi, Crystal catering je uvek brz i pouzdan, kako "na terenu" tako i "kod kuće". U sklopu svoje ponude ima jedinstvene, inovativne menije, potpuno prilagođive zahtevima klijenata.

RESTORAN A LA CARTE

U sklopu hotela Crystal ima A la carte restoran koji ima kvalitetnu ponudu gastronomskih specijalteta po veoma pristupačnim cenama. Izdvaja se vinska karta sa domaćim vinima. Pored posluženja doručka i ostalih pansionskih obroka u skladu sa zahtevom gostiju. Restoran je prilagođen kako poslovnim, tako i privatnim skupovima. Idealan je za organizaciju koktela, svečanih večera ili poslovnih događaja. Samim tim restoran se koristi kao prostor za banquet događaje. Otvoren je kako za hotelske, tako i za goste van smeštaja.
Radno vreme restorana od 07-23h

IRAONICA

Crystal Hotel & Event Center u svojoj ponudi ima unutrašnu igraonicu za najmlađe posetioce. Igraonica je idealno mesto za najmlađe da provedu vreme uz naše animatore tokom svadbenih i drugih vrsta svečanosti, dok se stariji mogu opustiti u toku proslave.

U ponudi je organizacija dečijih rođendana sa animacijom dece u za to posebno predviđenom prostoru.

TEMATSKA DEŠAVANJA

Neki od bitnih dešavanja koja su propraćena adekvatnim odabirom muzike, dekoracije, hrane i pića. Na taj način Hotel Crystal & Event Centar imao je priliku da ugosti veliki broj poznatih i slavnih ličnosti, kao i da bude domaćin na događajima kao što su:

  • Dan zaljubljenih 2017. godine
  • Dan žena 2017. godine
  • Gostovanje legende narodne muzike Miroslav Ilić 2017. godine
  • Doček Nove 2018. godine
  • Izbor za Miss Srema 2018. godine
  • Izbor za Miss Srema 2019. godine i mnoga druga dešavanja.

Crystal Hotel & Event centar dobitnik Plaketa “Kapija uspeha” 2018 godine za kvalitet usluga u ugostiteljskoj I turističkoj delatnosti

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost