Coffeedream

Klare Cetkin 12 
11070 Beograd (Novi Beograd) 
T: 011/2690‑251

Kategorije

Coffeedream je nastao iz želje da se stvori mesto na kome se uvek pije kvalitetna kafa. Iz potrebe za podizanjem standarda ovog svakodnevnog rituala. Sa idejom uvođenja novina. Mesto sa pristupačnim cenama, sa pozitivnom atmosferom, za svako društvo i za svaku priliku, za dobro raspoloženje.

S prvim danima 2006. godine, otvorili smo prvu kafeteriju Coffeedream. Osmišljena sa puno entuzijazma, znanja i ljubavi, gostima pruža sve ono u šta verujemo i za šta smatramo da je važno za savršen ugođaj - najkvalitetniju znalački pripremljenu kafu, poslastice i napitke od svežih namirnica, prijatnu muziku, vrhunski dizajn i kvalitetnu uslugu. Naše stalne goste čine hedonisti, kafopije i sladokusci, a dovoljan je samo jedan susret da Vam pokažemo da zaslužujemo Vaše poverenje.

Od tada do danas otvorili smo još 25 novih lokala, i to zahvaljujući konceptu koji smo postavili od samoga starta. Naravno, uspeh se meri i vašom podrškom, jer ste prepoznali naš san.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost