• Centar za učenje stranih jezika Elephant studio

  Paunova 9 
  11040 Beograd (Voždovac) 
  T: 011/398‑4495
  M: 062/8630‑280

  Škola Elephant Studio postoji od 2015. godine, i čini je kolektiv visokostručnih predavača, koji imaju dugogodišnje iskustvo u nastavi stranih jezika, i kontinuirano se usavršavaju na seminarima u zemlji i inostranstvu.

  U ponudi su tečajevi za decu i odrasle, iz engleskog, nemačkog, francuskog, švedskog, italijanskog, španskog, grčkog, ruskog, rumunskog, mađarskog i srpskog jezika za strance.

  Nastava se odvija u malim grupama, od 3 do 7 polaznika, poluindividualno, ili individualno.

  Sa predškolcima (uzrast od 3-6 godina) radimo po naprednom komunikativnom programu britanskih izdavača, koji omogućava brzo progovaranje na stranom jeziku.

  Kursevi za decu školskog uzrasta se takođe rade po britanskim programima, uz dodatne časove, koji se organizuju po potrebi za decu kojoj je potrebna pomoć u vezi sa školskim gradivom. U individualnoj varijanti, školarci se najčešće opredeljuju za kurs “Popravite ocenu u školi”, koji je u potpunosti prilagođen potrebama polaznika.

  Kursevi za odrasle se održavaju u grupama od 3 do 6 polaznika, poluindividualno ili individualno. u ponudi imamo, pored opštih tečajeva, i tečajeve Poslovnog engleskog i nemačkog, tečajeve prilagođene medicinskim radnicima, pripreme za razgovor za posao, razgovore za vizu…

  Polaznike pripremamo za sve Cambridge ispite (FCE, CAE, Proficiency), TOEFL, IELTS, ÖSD, DELF, DALF, CILS, SWEDEX I TISUS.

  Svaki polaznik posle uspešno urađenog završnog testa dobija sertifikat o stečenom nivou znanja.

  Svi naši kursevi usklađeni sa standardima Evropske Unije tj. CEF-a.

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost